Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Sana Lisboa

SANA Lisboa er medlem af hotelkæden SANA Hotels, der borger for kvalitet, og allerede når du ankommer til hotellet, kan du mærke, at personalet ved, hvad service betyder. Det har også stor betydning for, at du hurtigt føler dig velkommen her i Portugals smukke hovedstad og klar til at nyde hvert minut af dit ophold. Her bor du meget centralt og med byens mange seværdigheder inden for overskuelig afstand. Bare 200 meter nede ad vejen finder du Marquês de Pombal og Lissabons elegante boulevard, Avenida da Liberdade.  

Du møder smil fra de sympatiske portugisere, såvel på hotellet som ude i de små gader. Komfort er vigtigt, og det får du i dit bekvemmelige og rummelige værelse med udsigt til enten Eduardo Parken eller over byen med São Jorge borgen ude i horisonten. Når du spiser morgen- eller aftensmad på Contemporâneo Restaurant, mærker du også kvaliteten. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger at slappe af i den moderne lobbybar. Det er også muligt at føle velvære, når du besøger wellnessområdet, der inkluderer fitnessmaskiner, sauna, jacuzzi og tyrkisk bad.

Komforten på hotellet gælder også for beliggenheden, og efter et par minutter er du allerede ved Marquês de Pombal og Eduardo Parken, hvorfra du kan se over Avenida da Liberdade og, længere nede, det historiske centrum og Tejo floden. Jeg kan anbefale at udforske byen til fods, så du bedre kan fornemme stemningen i den charmerende by. For enden af Avenida da Liberdade mødes du af de to pladser, Praca da Figueira og Rossio, samt de historiske bydele, Alfama med São Jorge borgen og Bairro Alto med de mange barer og restauranter. Du kan også shoppe i de lokale butikker på vej til Praca do Comércios' flotte bygninger ud til Tejo floden.    
 

Værelser

Hotellet har 287 bekvemmelige og rummelige værelser. Alle med udsigt til enten Eduardo Parken eller centrum med São Jorge Borgen i horisonten. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Sana Lisboa

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Sana Lisboa
Av. Fontes Pereira De Melo,8
1069-310 Lisboa, Portugal

 • Nærmeste by: 0 m
 • Afstand til centrum: 200 m
 • Marquês de Pombal: 200 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...