Om hotellet

Henrik
Besøgt af
Henrik
fra Signatours

Sheraton Lisboa Hotel And Spa

Sheraton Lisboa Hotel & Spa er et virkelig lækkert hotel, hvor du straks kan mærke den eksklusive og elegante charme. Selv om du bor lidt uden for centrum, føles det alligevel som at have byen tæt på. Der er nemlig en bjergtagende panoramaudsigt fra den præmierede gourmetrestaurant og tilhørende bar. Du vil fra ankomsten nyde godt af den høje service fra det meget søde personale. Høj service og luksus får du også i den store dejlige Spirito Spa. 

Når du bor på Sheraton Lisboa Hotel & Spa, vil du have alle moderne faciliteter, der hører til et femstjernet hotel. Samt rigtig god og velfungerende service fra det opmærksomme personale. De moderne værelser er rummelige og elegante. Nogle med samme bjergtagende udsigt som fra Restaurante Panorama. Hotellet har yderligere en Bistro samt to barer, hvoraf den ene, Panorama Bar, er det perfekte sted at nyde en velfortjent cocktail med fantastisk udsigt. En velfortjent ferie kan også indeholde et besøg i det dejlige Spa-område, hvor du kan nyde godt af de mange faciliteter, svømme en tur i poolen eller forkæle dig selv med en af de mange helse- og skønhedsbehandlinger.

Du når til Lissabons historiske centrum på bare 15 minutter med metro. Picoas stationen findes kun 200 meter fra hotellet. Men den bedste måde at fornemme stemningen på er til fods. Og på 10 minutter er du ved Marquês de Pombal og Eduardo Parken. Tejo floden kan ses i horisonten. Fortsæt ned ad Avenida da Liberdade med de mange flotte butikker og cafeer. Når avenidaen slutter, befinder du dig ved de historiske pladser, Figueira og Rossio. Udforsk også de smalle stræder i Alfama eller Baixa-Chiado kvartererne. 
 

Læs mere om Sheraton Lisboa Hotel And Spa

Værelser

Hotellet har 369 moderne og rummelige værelser. Nogle med udsigt over byen.          

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Sheraton Lisboa Hotel And Spa

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Sheraton Lisboa Hotel And Spa
Rua Latino Coelho,1
1069-025 Lisboa, Portugal

 • Nærmeste by: 0 m
 • Afstand til centrum: 1 km
 • Marquês de Pombal: 1 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...