Om Carcavelos

Rejser til Carcavelos

Beliggende vest for Lissabon, midtvejs mellem bycentrum og Cascais, er den kosmopolitiske by ved havet Carcavelos, som er populær for sin lange sandstrand.

Carcavelos' mørke fortid

Strandpromenaden i Carcavelos er domineret af det kæmpemæssige Forte de São Julião da Barra, der tjente som politisk fængsel i det 18. og 19. århundrede. En række jesuitter, liberale og enevældige rådnede op i de mørke fangekældre her.

Carcavelos var engang kendt for sin stærke, søde hvidvin, der blev gjort berømt i 1782, da Kongen af Portugal sendte en kasse som en gave til Kejseren af Kina.

Seværdigheder 

Med garanti for small til medium-størrelse bølger er Carcavelos den unge surfers paradis, specielt om sommeren. Hver torsdag afholdes i Carcavelos et kæmpemarked med billigt kvalitetstøj mellem togstationen og bycentrum.

Oplevelser i nærheden af Carcavelos

Hvilende på en sandbanke ved Tagusflodens munding står Bugio fyrtårnet, der består af et rundt stenfort med et centralt tårn. Oprindelig fremstillet af træ blev det påbegyndt under João IIIs regeringstid i det 17. århundrede.

Beliggende i centrum af den nærtliggende by Oeras, er det elegante Marques de Pombal palads fra det 18. århundrede værd at se for sine hvælvinger, halvcirkelformede fløje og ejendommelige kinesiske udhæng.

Ja, og så er der naturligvis Portugals hovedstad Lissabon som du nemt når med toget der kører langs kysten. Tager du toget den anden vej mod vest kommer du til de to kendte feriebyer Estroil og Cascais, og det er i disse to byer du finder det største udvalg af hoteller, restauranter og natteliv.

Signatours er specialiste i rejser til Lissabonkysten og i høj grad primært til Estoril og Cascais.

Læs mere om Carcavelos

Hoteller

Områder og byer

Alle områder og byer på Lissabonkysten