Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

The Oitavos Hotel

På The Oitavos Hotel, bydes du velkommen i naturskønne omgivelser. Samtidig oplever du en rigtig god og personlige service fra det søde og gæstfrie personale. Feriestemningen stiger ekstra når du nyder livet, omgivet af flot natur, fantastisk golfbane med havudsigt og indbydende solterrasse med flot swimmingpool og bjergtagende udsigt. I horisonten skimtes Sintra bjergene.  

Dette moderne og flotte hotel er omfavnet af skøn natur og giver dig en privilegeret følelse, når du bare lader den afslappende atmosfære blive centrum i din ferie. Dit værelse er også helt i top, med moderne faciliteter og vinduer fra gulv til loft, der gør at det naturlige lys giver et dejligt ophold. Værelserne er rummelige og de fleste har privat balkon/terrasse med flot udsigt til havet, pinjeskoven, golfbanen eller sandklitter. Smittende feriestemning finder du overalt på hotellet, og ikke mindst på de to restauranter når den gode mad nydes og servicen er med et glimt i øjet. Sæt dig endelig til rette på for eksempel Restaurante Verbasco og lad dig bjergtages af udsigten til golfbane, pinjetræer og Atlanterhavet. Udover lækre værelser, rigtig god mad og afslappet stemning på baren, kan du også blive forkælet i den lækre Spa afdeling der tilbyder dig dejlig massage, wellness behandlinger, sauna og indendørs swimmingpool.

Du bor rigtigt godt i førsteklasses omgivelser, men her findes mange dejlige oplevelser på Lissabonkysten. Tag turen ind til Cascais centrum, der er noget af det mest hyggelige du kan forestille dig, med en livlig marina, flot strandpromenade og dejlige strande. I omegnen findes spændende udflugtsmuligheder, og du kan bl.a. vælge mellem Portugals hovedstad, den flotte udsigt fra Sintra bjergene eller vælge en mere afsidesliggende strand. Lissabon centrum ligger kun 30 min. Togtur fra centrum af Cascais. Sintra bjergene ligger bare 20 km fra Cascais, og den populære Guincho strand ligger flot placeret 5 km nord for hotellet. 
 

Godt at vide

Her findes privat parkering.
En god ide, er at leje en cykel på hotellet og på den måde udforske de flotte omgivelser.
5 minutters kørsel fra hotellet, ligger Quinta da Marinha hestestalde, og du kan nyde naturen på hesteryg.
Quinta da Marinha Health Club med blandt andet fitnesscenter, squashbaner og tennisbaner findes 5 minutters kørsel fra hotellet. 
 

Læs mere om The Oitavos Hotel

Værelser

Hotellet har 142 værelser med moderne faciliteter og vinduer fra gulv til loft, der gør at det naturlige lys giver et dejligt ophold. Værelserne er rummelige og de fleste har privat balkon/terrasse med flot udsigt til havet, pinjeskoven, golfbanen eller sandklitter.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på The Oitavos Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Indendørs swimmingpool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

The Oitavos Hotel
Rua De Oitavos - Quinta Da Marinha,-
2750-374 Cascais, Portugal

 • Nærmeste strand: 5 km
 • Afstand til centrum: 5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...