Ferieboliger Madeira

Signatours Rejser tilbyder et stort udvalg af ferielejligheder og ferieboliger på Madeira, og langt de fleste ligger i eller omkring hovedbyen Funchal og specielt i området, der hedder Lidoen. Kendetegnet ved en ferielejlighed er at du modsat et hotel har bedre plads og køkken, ligesom der i langt de fleste tilfælde også er en balkon eller terasse som tilhører lejligheden. Læs mere om de enkelte ferieboliger og faciliteter i de personlige beskrivelser. 

Ferielejligheder

På Madeira finder du som udgangspunkt 4 typer af ferielejligheder; studio, som er en lejlighed, hvor køkken og stue er i et værelse og ferielejligheder af typen T1, T2 og T3, som angiver, hvor mange værelser, der er i lejligheden. Alle ferielejligheder på Madeira er udstyret med køkken og de mest almindelige køkkenredskaber.

De ferielejligheder, du finder inde i Funchal centrum, er ofte af ældre dato og derfor lidt slidte. Der er dog altid undtagelser - og ferielejligheder, som Quinta Mae Dos Homes og Atlantida er af nyere dato. Rundt på Madeira er udvalget af ferielejligheder mere begrænset, men et sted som Quinta Das Vinhas er en lille perle.

Læs mere om ferielejligheder

Vil du hellere bo på hotel?

Hoteller på Madeira finder du i vores søgemaskine, som leder efter billigste priser og ledige hotelværelser fra alle hoteller på Madeira. Husk at angive, hvor mange personer, der skal bo i hotelværelset, samt om du har ønsker til faciliteter som f.eks. havudsigt eller balkon. I søgemaskinen finder du hoteller af alle standarder lige fra 3- stjernede økonomi-hoteller til 5 stjernede luksus-hoteller, dog har alle minimum 4 ud af 5 på Tripadvisor da vi kun tilbyder hoteller og ferieboliger med gode anmeldelser. Mange hoteller på Madeira har kampagne-priser, som du også finder i søgemaskinen.

Bestil et billigt hotel på Madeira

Feriebolig er det en villa eller lejlighed?

Kært barn har mange navne og mange mener at en feriebolig også kan være en villa, men hos Signatours er en feriebolig en ferielejlighed og en villa en villa og det gælder også på Madeira og andre rejsemål i Portugal.

Læs mere

Hoteller