Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Hotel Carris Porto Ribeira

På Hotel Carris Porto Ribeira bydes du velkommen med god atmosfære og udsigt over Douro floden. Det gæstfrie og meget søde personale yder en god og personlig service. Her i hjertet af Portos historiske centrum oser det af hyggelig stemning og atmosfære, der gør, at du hurtigt kommer i feriestemning. 

Dette hyggelige hotel er oprettet i en historisk bygning, og ejerne har virkelig forstået at bevare charmen i de gamle og elegante omgivelser. Charmen er nu tilsat moderne faciliteter, og det kan du blandt andet opleve på de bekvemme og dejligt lyse værelser. Flere tilbyder flot udsigt over Douro floden og nogle byder på privat balkon/terrasse. Hotellets hyggelige atmosfære og elegante dekoration opleves specielt på Restaurante Forno Velho, hvor du kan nyde det gode køkken under de velbevarede stenbuer. På hotellets charmerende Tapasbar kombineres afslappet atmosfære med nogle af Portugals bedste vine. 
  
Du bor godt, og fra ”dit” hotel er der blot 100 meter til den historiske plads, Ribeira, tæt på bredden af Douro floden. Her finder du en skøn stemning og mange restauranter og cafeer. På den anden side af floden ligger bydelen, Vila Nova da Gaia, hvor alle de berømte Portvinshuse ligger. Den flotte gåtur over den ikoniske bro, Ponte Luís I, tager små 15 minutter. 
 

Godt at vide

Hotellet ligger 600 m fra Sao Bento metrostation, hvorfra der er gode forbindelser til resten af Porto.

Læs mere om Hotel Carris Porto Ribeira

Værelser

Hotellet har 159 bekvemme og dejligt lyse værelser. Flere tilbyder flot udsigt over Douro floden, og nogle byder på privat balkon/terrasse.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Carris Porto Ribeira

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel Carris Porto Ribeira
Infante D. Henrique,1
4050-296 Porto, Portugal

 • Nærmeste by: 0 m
 • Afstand til centrum: 100 m
 • Afstand til Ribeira pladsen: 100 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...