Om Mesao Frio

Rejser til Mesao Frio

Beliggende højt over floden Douro i Portugal, 12 km vest for Peso da Regua tværs over en malerisk dal, udgør Mesão Frio én af de mest charmerende landsbyer på egnen. Rejser du til denne del af Portugal så vil jeg anbefale at lægge et besøg på ruten i Mesao Frio, og primært for at nyde den smukke natiúr og den gode mad og vin.

Berømte kager

Mesão Frio er berømt for sine kastanjekager, og Mesao Frio kan tillige prale med en imponerende hovedgade afgrænset af gamle lindetræer og statelige herregårde fra det 18. århundrede.

Seværdigheder 

Hovedattraktionen i Mesao Frio er byens sognekirke i gotisk stil, São Nicolau , der har smukt malede loftspaneler og syv romanske gravstene. Det nærliggende forhenværende Franciskaner-kloster Sao Fransisco fra det 18. århundrede er blevet omdannet til rådhus, med turistinformation i klostergangene.

Oplevelser i nærheden af Mesão Frio

Over hovedvejen i den vestlige udkant af Mesão Frio er det elegante Solar da Rede, et privatejet hotel i Pousada-kæden, placeret i en 40 hektars vingård med en fin baroklåge omkranset af dyr og en jernudsmykket fontæne.

Læs mere om Mesao Frio

Hoteller

Områder og byer

Alle områder og byer i Porto E Norte