Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Hotel da Musica

Hotel Da Musica byder dig velkommen med moderne og dejlige lyse farver samt et frisk design, hvor temaet er musik. Faciliteterne er gode, og du kan slappe af og nyde ferielivet, velvidende at de søde og gæstfrie portugisiske værter sørger for en god og personlig service. 

På dette komfortable og nyere hotel oplever du allerede ved ankomst den lyse og venlige indretning. Musiktemaet går igen på hele hotellet, og det ses ved de mange musikinstrumenter samt noder på væggene. Også på hotellets moderne og bekvemmelige værelser oplever du det lyse design, og væggene er også her dekoreret med noder. Efter en god nats søvn vågner du op til den store morgenmadsbuffet, og Restaurante Bom Sucesso tilbyder dejlig gourmetmad. Samtidig er hotellet anlagt med direkte adgang til det ikoniske marked, Bom Sucesso, hvor du kan vælge friske råvarer og få dem tilberedt i restauranten. Hotellets bar byder også på god atmosfære og afslappet stemning.    

Du bor godt, og fra ”dit” hotel er der 550 meter til Casa da Música metrostation samt 2,7 km til det historiske kvarter, Ribeira, på bredden af Douro floden. Her finder du en skøn stemning og mange restauranter og cafeer. På den anden side af floden ligger bydelen, Vila Nova da Gaia, hvor alle de berømte Portvinshuse ligger. Den flotte gåtur over den ikoniske bro, Ponte Luís I, tager små 15 minutter. 
 

Godt at vide

Hotellet ligger blot 550 meter fra Casa da Música metrostation. 
Hotellet tilbyder privat parkering.         
 

Læs mere om Hotel da Musica

Værelser

Hotellet har 85 moderne og bekvemmelige værelser med dejligt lyst design, og væggene er dekoreret med noder.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel da Musica

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel da Musica
Largo Ferreira Lapa,21 A 183
4150-323 Porto, Portugal

 • Nærmeste by: 0 m
 • Afstand til centrum: 2,7 km
 • Afstand til Ribeira kvarteret: 2,7 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...