Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Hotel Teatro

Hotel Teatro er charmerende og oprettet i et tidligere teater. Du bydes velkommen af de søde og gæstfrie portugisiske værter, der sørger for en personlig service. I de hyggelige og lidt dunkle omgivelser mærker du stadigvæk atmosfæren fra teatertiden. For eksempel er receptionen oprettet i det tidligere billetkontor. Hotellet har en afslappende atmosfære, så du kan slappe af og nyde ferielivet.

Alle hotellets værelser er komfortable og byder på elegant design og moderne faciliteter. Også her mærker du den fine atmosfære. Ejerne har virkelig forstået at bevare omgivelserne fra fortiden, og det mærker du specielt i hotellets hyggelige restaurant, der er oprettet, hvor der tidligere var scene. Lige som på resten af hotellet oplever du en god og personlig service, og samtidig spiser du rigtig godt. Baren oser af samme hyggelige atmosfære og er indrettet, hvor publikum tidligere sad og betragtede teaterstykkerne.    
 
Efter en dejlig dag i Porto by er det også muligt at nyde en velfortjent massage eller få lidt motion i hotellets fitnessrum. Du bor godt, og fra ”dit” hotel er der blot nogle få hundrede meter til den hyggelige gågade, Santa Catarina, samt 900 meter til det historiske kvarter, Ribeira, på bredden af Douro floden. Her finder du en skøn stemning og mange restauranter og cafeer. På den anden side af floden ligger bydelen, Vila Nova da Gaia, hvor alle de berømte Portvinshuse ligger. Den flotte gåtur over den ikoniske bro, Ponte Luís I, tager små 15 minutter. 
 

Godt at vide

Hotellet har parkeringsmuligheder.
Hotellet ligger blot 300 meter fra São Bento tog- og metrostation. 
 

Læs mere om Hotel Teatro

Værelser

Hotellet har 74 komfortable værelser, der byder på elegant design og moderne faciliteter.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Teatro

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel Teatro
Rua Sá Da Bandeira,84
4000-427 Porto, Portugal

 • Nærmeste by: 0 m
 • Afstand til centrum: 900 m
 • Afstand til Ribeira kvarteret: 900 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...