Hoteller i Porto

I Porto finder du et stort udvalg af hoteller og priserne på et hotel er meget lavere end i andre storbyer i Europa. Porto er en charmerende by i det nordlige Portugal og nok mest kendt som hjembyen for portvin. Du kan finde et hotel i centrum af Porto til meget rimelige priser og når du søger efter hoteller i hotel-søgemaskinen, kan du samemnligne priser online og læse anmeldelser.

I centrum af Porto er et stort udvalg af 3 stjernet hoteller og priserne for et hotelværelse til 2 personer med morgenmad starter fra 400 kr. pr. nat. Du kan også bo på 4 eller 5 stjernet hotel i Porto, men langt de fleste 4 og 5 stjernet hoteller ligger i Portos forretningskvarter. Et meget charmerende hotel er Pestana Porto som ligger i den gamle bydel af Porto ved Douro-floden.

Skal du bo i Porto i flere dage, er det værd at overveje at leje bil og tage på udflugter i det smukke Nordportugal, f.eks. til Minho-provinsen, Dourodalen eller Costa Verde-kysten. Du finder naturligvis også hoteller i andre byer end Porto i hotel-søgemaskinen.

 

>> Læs mere om hoteller i kusadasi

Læs mere

Hoteller