Gode rejsemål i Europa

Selvom Verden har åbnet sig op for de fleste danskere, så er og bliver en ferie i Europa danskernes foretrukne valg. Siden 1999 har vi sendt danske rejsende ud i Europa, og blandt de bedste rejsemål i Europa finder du bl.a.:

Italien
- med bl.a. Rom, Venedig, Milano, Amalfikysten, Toscana, Gardasøen og meget andet godt. Her får du papirstynde pizzaer - lavet af italienere - og håndlavet pasta i topklasse. Og så naturligvis verdensberømte vine, skiløb i topklasse og svalende bjergsøer på størrelse med en mellemstor, dansk ø. Se verden fra toppen af nogle af Europas højeste vulkaner, eller dyp tæerne i Middelhavets vand fra brede sandstrande. Italien har det hele. Læs mere om rejser til Italien her.

Spanien
- med fortryllende Barcelona, mastodontiske Madrid og de evige klassikere Mallorca, Gran Canaria og Tenerife. Hvad med en bilferie i Andalusien, eller en tur på cykel til toppen af vulkanen Teide - hvis du altså har gode ben. Eller en smuttur til Afrika fra Tarifa, fulgt op af byvandring i charmerende Sevilla. En ferie i Spanien er lig med dejligt vejr, gode priser og store oplevelser. Læs mere om rejser til Spanien her.

Frankrig
- med utrolige Paris, frodige Provence, den livlige Riviera og dejlige Alsace. Frankrig har så meget at byde på til både øje og smagsløg, at der er nok til et helt liv. Det er sådan man bliver Frankofil - ved at kigge ud over Paris fra toppen af Eiffeltårnet, eller med et glas hvidvin i hånden på en lille fortovscafé i Nice. Du kan opleve både Alper og Pyrenæer, historiske slagmarker og enorme slotte og paladser - alt i samme land. Læs mere om rejser til Frankrig her.

Portugal
- med charmerende Lissabon, Algarvekysten, Alentejo og de utrolige øer Madeira og Azorerne. Livet i Portugal er bare lidt mere tilbagelænet, og her får du desuden rigtig meget for pengene, sammen med et behageligt klima og knap så mange turister som i de øvrige lande på listen. Flyv til Faro eller Lissabon, lej en bil og kast dig ud i dit portugisiske eventyr. Læs mere om rejser til Portugal her.

Billige, populære rejsemål

Er du på udkig efter gode, billige rejsemål, så finder du også en række lande i Europa, som udmærker sig ved at tilbyde høj kvalitet til en god pris. I den kategori finder du bl.a.:

Kroatien
- som allerede før borgerkrigen på Balkan var et populært område for især danske campister. Siden har kroaterne sat alle sejl til for igen at blive et stærkt turistland, og hvis du er til dramatiske kyster, smukke byer og tillokkende strande, så er Kroation en stensikker favorit. Priserne er desuden stadig meget overkommelige, men skynd dig - flere og flere rejser hertil år for år. Læs mere om rejser til Kroatien her.

Tyrkiet
- dette enorme land på kanten mellem Europa og Asien har i mange år trukket stor mængder af turister, men tilstrømningen er aftaget noget, og det har gjort Tyrkiet rigtig interessant for dig, der gerne vil have en god ferie med høj kvalitet og billige priser. Om sommeren er der statsgaranti for høj sol, og de tyrkiske kystbyer er gearet til store mængder af turister. Er du til storbyferie, så skal du opleve utrolige Istanbul ved Bosporus-strædet, som forbinder Middelhavet og Sortehavet, og i princippet spænder over to kontinenter. Læs mere om rejser til Tyrkiet her.

Grækenland
- besøg den dobbelte OL-vært Athen, eller nyd sommervarmen på en perlerække af øer med velklingende navne: Kreta, Kos, Korfu, Rhodos, Santorini og mange flere. Finanskrisen var hård ved grækerne, som dog nu er ved at rejse sig. Grækernes vigtigste industri er turisme, og det betyder stor kapacitet på både hoteller og flyafgange. I Grækenland ved du, hvad du får. Læs mere om rejser til Grækenland her.