Om Seychellerne

Rejser til Seychellerne

Seychellerne er nærmest uberørt af turismen og byder på utallige palmer, blændende hvide sandstrande, klart turkisblåt vand og smukke granitklipper. Seychellerne er det ideelle rejsemål, hvis man ønsker afslapning og en pause fra hverdagen. Folk ankommer primært til Seychellerne for at slappe af og nyde den fantastiske natur, så der er ikke de store underholdningsmuligheder ud over hvad man finder i de store ferieområder, som er spredt rundt omkring på øerne. Den franske kolonitid har efterladt et godt spisekort, blandet med den lokale kreoler kultur. Der findes direkte fly til Seychellerne fra Afrika, Europa og Australien via Singapore.

Hvordan bestiller jeg en rejse til Seychellerne

Seychellerne er et af flere nye rejsemål du snart kan rejse til med Signatours. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for rejser til Seychellerne.

Byer i Seychellerne

Den eneste betydelige by i Seychellerne hedder Victoria og ligger på øen Mahe. Her finder man levn fra kolonitiden; blandt andet retsbygningen og det centrale postkontor, men ellers har byen gennemgået en omfattende modernisering. Bortset fra enkelte museer og en interessant botanisk have, så er de fleste besøg kortvarige, da strandende er mere tiltrækkende.

Fantastiske strande 

Mahe i Seychellerne byder på de mest fantastiske strande, hvoraf de mest populære er Beau Vallon, nær Victoria. Mod syd finder man andre rolige strande, som er ideelle til svømning og snorkling. Ïle Souris på østkysten, Anse Soleil og Anse Petite Politi på vestkysten, er langt mere afsides destinationer. Det er en god idé at leje en bil og finde sin helt egen private strand.

Naturreservat i Seychellerne

Der findes hotelområder på øen Praslin, især omkring Anse Lazio. Den mest nordlige del af øen består af en blændende hvid strand med turkisblåt vand, og de karakteristiske klippeøer, som pryder mange af strandene, hvilket gør Seychellerne særdeles velegnet til snorkling. Vallée de Mai er et naturreservat, som er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Naturreservatet består af tropisk skov og er hjemsted for en tæt koncentration af øens unikke Coco de Mer palme. Her kan man tilbringe en fantastisk eftermiddag, hvis man ønsker en pause fra stranden.

Snorkling i særklasse

Sankt Anne Marine National Park består af seks øer ud for Victorias kyst, og stedet er den bedste destination i Seychellerne, hvis man ønsker at snorkle. Cousin Island og Silhouette Island er to andre spektakulære naturreservater, som især tiltrækker de lidt mere eventyrlystne. Cousin byder på en utrolig skov, og er hjemsted for flere beskyttede dyrearter, blandt andet havfugle og skildpadder. Silhouette har en mere mystisk og dramatisk atmosfære med sine tre granittoppe, som stiger direkte op fra vandet, sine grotter, piratlegender, og sine fantastiske solnedgange. Der er daglige bådture til begge øer.

Turistkontor

Seychellerne's turistbureau har på deres hjemmeside en række praktiske oplysninger og inspirerende beskrivelser af Seychellernes seværdigheder. Turistbureauet har også en e-brochure, som du gratis kan downloade fra deres hjemmeside.

Læs mere om Seychellerne

Hoteller