Rejser til Spanien med Hideaways

Spanien rangerer blandt danskernes favorit-rejselande, med ikoniske strand-destinationer som Mallorca, Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote – og mulighed for unik storbyferie i Barcelona og Madrid. Hos Hideaways finder du altid et stort udbud af rejser til Spaniens største og bedste destinationer, men med fokus på den unikke oplevelse, hvor vi besøger og udpeger mindre hoteller af høj kvalitet, med den der særlige beliggenhed og charme, som gør din ferie med Hideaways til noget specielt. Læs mere her: hideaways.dk/spanien

Turisme er Spaniens klart største indtægtskilde og industri, og det forstår man godt. Året rundt kan man få sol og varme på De Kanariske Øer, hvis nærmeste nabo er Sahara, og hvor klimaet er stabilt reguleret af Atlanterhavet og Golfstrømmen. Hvem vil ikke elske en tur til Tenerife i februar? Og om sommeren kan man nyde høje temperaturer, lækre strande og den noget kortere flyvetur til De Baleariske Øer, med magneten Mallorca i centrum. Og så har vi ikke engang nævnt fastlandets glæder med ikoniske Costa del Sol, som byder på kendte navne á la Malaga, Marbella og Fuengirola.

Også for storbyelskeren leverer Spanien på den store klinge, når du besøger Gaudis Barcelona med Sagrada Familia, Ramblaen og måske en fodboldkamp på Camp Nou. Inde i landet byder hovedstaden Madrid på utallige museer i absolut verdensklasse, topfodbold på Santiago Bernabeu og naturligvis tapas og sangria på den 400 år gamle Plaza Mayor.

Når du rejser til Spanien med Hideaways kan du vælge afrejse fra lufthavnen i Billund, Aalborg, København eller Hamburg, med ankomst til en valgfri destination, hvor en lejebil står klar til dig, så du kan komme hurtigt og nemt til dit bestemmelsessted. Har du mere lyst til at booke en feriebolig hos os, og så i øvrigt selv arrangere transport, er det også en mulighed. Fælles er, at afrejse og ankomst er fleksibelt og tilpasset dine behov og ønsker.

Vejret når du rejser

De fleste forbinder Spanien med det varme og tørre middelhavsklima, men landet er så stort og varieret at andre typer vejr også kan opleves. Spaniens størrelse samt påvirkningen fra Middelhavet og Atlanterhavet skaber specielt om vinteren markante forskelle i vejret mellem kystegnene og det indre af landet. Det meste af Spanien har således varme og solrige somre, men hvor vinteren er mild ved kysterne, er det koldere og ofte snerigt i det indre af landet.

Vejret i det nordlige Spanien

Dette er den vådeste og mest skyet del af Spanien, da den påvirkes af lavtryk fra det nærliggende Atlanterhav. Der er dog stadig også mange varme og solrige dage i denne region.

Det centrale Spanien – tørt og varmt

Der kan falde meget sne om vinteren i det indre Spanien, men ellers er mængden af nedbør lav i denne region. I stedet er det indre Spanien præget af høje sommertemperaturer, men en lav luftfugtighed gør heden udholdelig.

Kysten ved Middelhavet

Det mange populære turistdestinationer ved kysten nyder godt af et klima præget af mange solskinstimer om sommeren, og selvom vejret kan være meget hedt og fugtigt, er der ofte en behagelig afkølende brise fra havet.

 

Turistinformation

Spanien er meget mere end sol og strand. Her kan du finde information om Spaniens turistkontor. På den officielle hjemmeside for det spanske turistbureau finder du bl.a. artikler om nogle af Spaniens seværdigheder lige fra pilgrimsruten til det spændende spanske køkken. Desuden har turistbureauet også en række praktiske informationer om at rejse i Spanien. Du finder også oplysninger om forskellige aktuelle begivenheder og nyheder i Spanien. Få inspiration til din rejse og find også links til turistinformationer om de mange spændende byer og regioner i landet.

Signatours Rejser ønsker dig en god ferie i Spanien!