Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Sorrabona Apartamentos

Sorrabona byder dig velkommen i skønne omgivelser, og det er ikke svært at komme i feriestemning. Det søde og gæstfrie personale sørger for en god og personlig service. Stranden og havet finder du lige udenfor. Nyd den afslappende atmosfære ved solterrassen med swimmingpool. Børnene har deres egen pool ude i haven. Her bor du godt ved strandpromenaden og i gåafstand til skøn strand. 

Hotellet giver dig nogle fine rammer til en komfortabel ferie. Både værelser og lejligheder er også komfortable og med lys, venlig indretning. Lejlighederne tilbyder desuden veludstyret kitchenette og mulighed for ophold til 6 personer. De fleste værelser og lejligheder tilbyder privat balkon/terrasse, og nogle har en flot havudsigt. Hotellets buffetrestaurant tilbyder både god mad og afslappet atmosfære. Det er også muligt at sidde på terrassen i den hyggelige have. På hotellets bar oplever du samme fine atmosfære og gode service.

Dette hyggelige og familievenlige hotel tilbyder børnene deres egen lille swimmingpool og legeplads ude i de fine, grønne omgivelser. Her kan du også slappe af på solsenge. Børnene kan også hygge sig i børneklubben. Stranden ligger tæt på, og du bor heller ikke langt fra det hyggelige centrum med cafeer, restauranter og butikker. Pineda de Mar er beliggende 60 km nord for Barcelona. Togstationen ligger 400 meter fra hotellet og har forbindelse til Barcelona samt lufthavnen. Du kan også besøge nabobyerne Calella og Santa Susanna med tog. 
 

Godt at vide

Lejlighederne ligger cirka 200 meter fra selve hotellet. Og du kan bruge hotellets faciliteter.  
Sorrabona tilbyder ophold med morgenmad eller halvpension.
Hotellet tilbyder parkeringsfaciliteter. 
 

Læs mere om Sorrabona Apartamentos

Værelser

Hotellet har 75 komfortable værelser og lejligheder med lys og venlig indretning. Lejlighederne tilbyder desuden veludstyret kitchenette og mulighed for ophold til 6 personer. De fleste værelser og lejligheder tilbyder privat balkon/terrasse, og nogle har en flot havudsigt. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
Nogle værelser har:
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Sorrabona Apartamentos

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Sorrabona Apartamentos
Paseo Maritimo 10
08397 Pineda De Mar, Spanien

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 100 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...