Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Alegria Chic Apartments

Alegria Chic Apartments, byder dig velkommen med gode faciliteter og fin solterrasse med indbydende swimmingpool. Værterne er søde og gæstfrie, samtidig med at her er en afslappet atmosfære og fin feriestemning. Det er også naturligt i denne charmerende ferieby Santa Susanna.  

Du vil hurtigt mærke komforten og føle dig hjemme, så du kan komme i gang med at nyde ferielivet. Alle lejligheder er moderne, komfortable og rummelige. Her findes plads til hele familien. Køkkenet er veludstyret og de fleste lejligheder tilbyder privat balkon/terrasse med udsigt til swimmingpoolen.

Du bor godt, og cirka 15 minutters gang til hyggelig strandpromenade og den indbydende strand Playa Susannenca. Denne charmerende ferieby Santa Susanna, byder også på andre dejlige strande. Fra togstationen, der ligger tæt på stranden, kører toget ind til skønne Barcelona. Turen tager cirka 1 time.
 

Godt at vide

Alegria Chic Apartments har ikke restaurant, men indenfor gåafstand finder du restauranter og indkøbsmuligheder.
Swimmingpoolen er lukket i vintermånederne.
Mulighed for parkering på stedet.
Beliggende cirka 15 minutters gang til togstationen, der har forbindelse med Barcelona. Turen tager ca. 1 time.
 

Læs mere om Alegria Chic Apartments

Værelser

Hotellet har 24 lejligheder, og alle er moderne, komfortable og rummelige. Her findes plads til hele familien. Køkkenet er veludstyret og de fleste lejligheder tilbyder privat balkon/terrasse med udsigt til swimmingpoolen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Alegria Chic Apartments

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • 2 el. flere soveværelser
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Alegria Chic Apartments
Calle Àries 18
08398 Santa Susanna, Spanien

 • Nærmeste strand: 1,5 km
 • Afstand til centrum: 750 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...