Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Giverola Resort

Hvis du er en del af en aktiv familie, som elsker at bo i egen lejlighed midt i naturen, samtidig med at der både er privat strand og masser af aktiviteter og underholdning, så er Giverola Resort sikkert et godt valg for dig. Her bor du i lave bygninger på en bjergside med udsigt over havet, og du kan let nå ned til vandet og de mange faciliteter ved at benytte hotellets lille togbane.

Midt i bjergene og den skønne natur kun 5 km nord for den hyggelige by Tossa del Mar, ligger Giverola Resort, som er specielt designet til den aktive familie. Her finder du alt hvad hjertet begærer af faciliteter og aktiviteter for hele familien, og samtidig er der også en dejlig privat badebugt med den skønneste sandstrand, - ja hvad mere kan man næsten forlange. Resortet blev bygget i 1988, og det består af 208 lejligheder, som er placeret i lave bygninger på bjergsiden. For at komme ned til vandet og de mange aktiviteter, kan du benytte den lille togbane Funicolaren. 

Dine børn vil stortrives på Giverola Resort, for der er både børneklubber med mange forskellige aktiviteter og underholdning i højsæsonen, men der er også flere børnepools med vandrutsjebaner, legepladser og meget andet. Imens ungerne leger, kan du nyde tilværelsen ved poolen, tage et slag tennis, gå til fitness eller lade dig forkæle i wellnesscentret, hvor der også er en indendørs pool, hvis vejret skulle vise sig fra sin mindre heldige side. Selv om du bor i lejlighed med køkken, kan du vælge at bestille et ophold med enten morgenmad eller halvpension, hvis det skal være ekstra bekvemt. 

 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Selv om du bor midt i naturen, er der mange aktiviteter og underholdning som gør, at du skal være forberedt på et vist støjniveau. Du bor på en bjergside, så stedet kan ikke anbefales til gangbesværede. Receptionen har begrænsede åbningstider, så vi anbefaler at du informerer om ankomsttidspunkt ved bestillingen. Visse faciliteter kan være mod tillæg. 

Læs mere om Giverola Resort

Værelser

Der er 208 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier, som er placeret i lave bygninger på bjergsiden og ikke langt fra den store fælles bygning. Alle lejligheder har loftsvifte, telefon, satellit TV, værdiboks, køkkenniche samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Stort set alle lejligheder har en større eller mindre balkon. Nogle lejligheder har morgensol mens andre har aftensol afhængig af beliggenheden. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Giverola Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Indendørs swimmingpool
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Giverola Resort
Apartado 330
17320 Tossa de Mar / Girona, Spanien

 • Nærmeste strand: 150 m
 • Afstand til centrum: 5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...