Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

MS Alay Apartments

Vil du gerne bo centralt i Benalmadena og samtidig have mulighed for at trække dig tilbage og nyde fleksibiliteten i egen lejlighed med tekøkken, er MS Alay Apartments et dejligt sted at bo. Her er alt det fornødne til en ferie på Costa Del Sol med pool, solsenge og poolbar i haven og marinaen med strand, byliv, restauranter, butikker og underholdning inden for gåafstand.   

MS Alay Apartments blev moderniseret i 2009 og tilbyder rummelige lejligheder lidt tilbagetrukket fra Benalmadenas hyggelige marina. Lejlighederne har eget tekøkken, hvilket giver lidt ekstra frihed, især hvis du rejser med børn. Lige nede i haven er det fælles poolområde med både børnepool og voksenpool. Her kan du tage en dukkert eller ligge i solen og nyde ferien. Ved poolen er en beskeden poolbar, hvor du kan få stillet tørsten eller den lille sult, så du ikke behøver at gå tilbage i lejligheden eller ud at spise. 

Fra poolområdet kan du skimte sejlskibenes master i marinaen for enden ad vejen, og det tager kun få minutter til fods, før du selv står med fødderne på havnen. Hernede vil du opleve et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. MS Alay Apartments er et oplagt valg til dig, der gerne vil være tæt på det hele, men stadig have dit eget sted til dig selv og måske familien.

Godt at vide

Lejlighederne har tekøkken med det mest basale køkkenudstyr. Her kan du tilberede lette retter, men du kan ikke påregne egentlig madlavning.

Lejlighedshotellet har ingen restaurant, men en lille bar ved poolen, hvor du kan købe drikkevarer og snacks. 

Det koster 1,80 € pr. dag at låne en solseng ved poolen. Til gengæld følger der en hynde med til at ligge på.

Lejlighederne ligger lige om hjørnet fra Plaza Solymar, et torv kendt for sit natteliv. Dette kan give noget støj i weekenderne. Værelserne ud mod poolen er de mest stille. 
 

Læs mere om MS Alay Apartments

Værelser

Hotellet har 60 pænt indrettede studio- og etværelses lejligheder. Alle lejligheder har eget tekøkken med det mest basale køkkenudstyr, køleskab, mikroovn, elkedel og to kogeplader, hvor du selv kan lave kaffe eller tilberede lette retter. 
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på MS Alay Apartments

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

MS Alay Apartments
Alay,s/n
29630 Benalmadena, Spanien

 • Nærmeste strand: 900 m
 • Nærmeste by: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...