Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Apartamentos Stella Maris

Stella Maris er et enkelt lejlighedshotel med perfekt beliggenhed. Her bor du i første række til vandet med udsigt over havet og i gåafstand fra stranden, marinaen og byen. Samtidig giver lejligheden med eget tekøkken dig frihed til at holde din ferie i Fuengirola i dit helt eget tempo, hvad enten du rejser med eller uden børn. Nyd ferielivet ved swimmingpoolen med havudsigt.

Oplev fleksibiliteten og friheden ved at bo i en lejlighed med eget køkken og få det meste ud af din ferie. Her bestemmer du selv, hvornår kaffen skal sættes over, og morgenmaden skal serveres. Vil du spise den på balkonen med udsigt ud over havet, kan du også gøre det. Gider du tværtimod slet ikke stå i køkkenet på din ferie, kan du også bare gå rundt om hjørnet fra hotellet, hvor der venter et væld af kaffebarer og spisesteder i alle retninger. Lejlighederne er enkelt indrettet i varme farver og med kitchenette samt spiseområde. De allerfleste lejligheder byder på privat balkon/terrasse med hel eller delvis havudsigt.

Stella Maris er et familievenligt lejlighedshotel, der gør det nemt at holde ferie både med og uden børn. Vil du gerne have en daglig dukkert efterfulgt af afslapning i solen, har hotellet en lille udendørs pool med soldæk og havudsigt. Skal der sandstrand og havvand til, kan du bare krydse gaden og begrave fødderne i sandet. Vil du kombinere badeferien med byliv og kulturoplevelser, går du bare ud ad hoveddøren og på opdagelse i Fuengirola. Fra Stella Maris er det meste inden for gåafstand.
 

Godt at vide

Lejlighederne har tekøkken med det mest basale køkkenudstyr. Her kan du tilberede lette retter, men du kan ikke påregne egentlig madlavning. 

Lejlighedshotellet har ingen faciliteter ud over receptionen og poolen. Butikker, cafeer og restauranter ligger i gåafstand fra hotellet.  
 

Læs mere om Apartamentos Stella Maris

Værelser

Stella Maris har 127 enkelt indrettede lejligheder i varme farver og med kitchenette samt spiseområde. Lejlighederne findes i forskellige størrelser med plads til op til 5 voksne og 1 barn i de største. De fleste lejligheder byder på privat balkon/terrasse med hel eller delvis havudsigt.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Apartamentos Stella Maris

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Apartamentos Stella Maris
Maritimo Rey De España, Edf. Stella Maris,54
29640 Fuengirola, Spanien

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 100 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...