Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Hotel Casa Consistorial

Leder du efter et mindre hotel med stor personlighed til din næste rejse til Costa Del Sol er Casa Consistorial i Fuengirola lige sagen. Hotellet ligger i den gamle bydel i byens tidligere rådhus. Her er bare 40 værelser, tagterrasse med lille pool og en rolig atmosfære. Lige uden for vinduerne har du byen med et stort udvalg af butikker og restauranter, og stranden er få minutter væk til fods. 

Fuengirola er en af Costa Del Sols gamle fiskerbyer med masser af charme. Og hvis du bor på Casa Consistorial, har du alle byens tilbud lige uden for hoveddøren. Men inden du slentrer af sted for at kigge på mennesker og butikker, kan du starte dagen på hotellets hyggelige tagterrasse, hvor der står solsenge klar omkring den beskedne pool i midten. 

Efter en dukkert kan du tage i sauna, bestille tid til en massage eller nyde en kop kaffe på hotellets restaurant i stueetagen, der også breder sig ud over torvet, som hotellet ligger på. Hvis du er til badeferie, kan du gå de få hundrede meter til den nærmeste strand, eller du kan gå ture langs strandpromenaden, udforske byens marina eller besøge de mange restauranter, butikker og barer i nærområdet. Et ophold hos Casa Consistorial er for dig, der gerne vil bo pænt og centralt, tæt på stranden og byen.
 

Godt at vide

Massage og andre behandlinger skal bookes og betales separat gennem hotellet. 

Hotellet ligger midt i byen, og selvom værelserne er gjort lydtætte, kan der forekomme støj fra byen. 

Hotellet anbefales til voksne. Børn er velkomne, men der er ikke særlige faciliteter eller tilbud til børn.

Læs mere om Hotel Casa Consistorial

Værelser

Hotellet ligger i byens tidligere rådhus og har efter konverteringen til hotel i 2013 nu 38 værelser, alle med eget bad og med plads til op til 2 voksne og 1 barn. Du vælger selv, om du vil have morgenmad inkluderet i opholdet

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Casa Consistorial

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel Casa Consistorial
Plaza De Los Reyes Católicos,s/n
29640 Fuengirola, Spanien

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Nærmeste by: 500 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...