Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

El Faro Hotel Apartmentos

Hvis du gerne vil bo centralt i Marbella og samtidig have friheden ved egen lejlighed med tekøkken, er El Faro Hotel Apartamentos et godt valg på din næste ferie til Costa Del Sol. Hotellet har en hyggelig, udendørs terrasse ved siden af det lille poolområde og soldæk. Med både stranden, marinaen og Marbella centrum inden for gåafstand ligger El Faro Hotel Apartamentos helt perfekt til en kombineret bade- og byferie.    

El Faro Hotel Apartamentos er et familievenligt lejlighedshotel, der gør det nemt for dig at kombinere badeferie ved poolen eller stranden med oplevelser i byen og lokalområdet. Samtidig kan du nyde godt af fleksibiliteten og friheden ved at bo i lejlighed med eget køkken. Har du familien med på ferie, er det også rart at kunne smøre en madpakke til strandturen eller bare have lidt snacks liggende klar, når den lille sult pludselig melder sig.

Når det er tid til at gå på opdagelse i Marbellas gader, er det meste inden for gåafstand. Lige om hjørnet ligger Parque de la Constitucion, et grønt åndehul med legeplads og flot bevoksning, mens Marbellas centrum i den klassisk andalusiske stil ligger under 10 minutter væk til fods. Den gamle bydel og marinaen kan du nå på under 15 minutter. Derfor er El Faro Hotel Apartamentos en rigtig god base for dig, der ønsker en badeferie ved stranden kombineret med oplevelser i byen og lokalområdet. 
 

Godt at vide

Lejlighederne har tekøkken med det mest basale køkkenudstyr. Her kan du tilberede lette retter, men du kan ikke påregne egentlig madlavning. 

Læs mere om El Faro Hotel Apartmentos

Værelser

El Faro Hotel Apartamentos har 70 simpelt indrettede lejligheder af forskellig størrelse med plads til op til 4 personer. Alle lejligheder har tekøkken, hvor du selv kan lave en kop kaffe eller tilberede lette måltider. Du vælger selv, om du vil have morgenmad inkluderet i opholdet. 
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på El Faro Hotel Apartmentos

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

El Faro Hotel Apartmentos
Virgen Del Pilar,11
29602 Marbella, Spanien

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Nærmeste by: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...