Om hotellet

marcus
Udvalgt af
marcus
fra Signatours

Hotel NH Marbella

Vil du på et roligt hotel lidt væk fra byen, men stadig i gåafstand til stranden, butikker og restauranter, er Hotel NH Marbella et oplagt sted at bo på din næste ferie til Costa Del Sol. Her får du en afslappet base med egen pool, soldæk og fitnesscenter og rig mulighed for at tage på udflugter i lokalområdet. Både Marbella centrum og jetset-havnebyen Puerto Banus ligger under 10 minutter væk i bil.

Hotel NH Marbella er et enkelt og ligetil hotel, beliggende lidt afsides fra by og trafik og med alt det fornødne til en afslappet ferie i ro og fred. I hotellets forhave, omkranset af buske og træer, ligger det lille poolområde med solsenge på græsset og en poolbar, der serverer mad og drikke i skyggen. Her kan du tage dagens dukkert eller dase formiddagen væk i solen med en god bog og kolde drikke. 

Vil du udforske lokalområdet, kan du gå til Marbella centrum på en halv time eller tage bilen på under 10 minutter. 10 minutter i den modsatte retning ligger havnebyen Puerto Banus med eksklusive butikker og masser af spisesteder ved vandet. Har du mod på at opleve mere af Andalusien, kan du f.eks. besøge en af landets ældste byer Ronda, der ligger på en højslette på begge sider af kløften El Tajo en god times kørsel fra hotellet. Jeg vil anbefale Hotel NH Marbella til dig, der gerne vil bo lidt afsides i ro og fred og bruge hotellet som base for dagsudflugter i nærområdet og regionen.

Godt at vide

Hotellet ligger tæt på et konferencecenter og er populært blandt forretningsrejsende.

Læs mere om Hotel NH Marbella

Værelser

Hotellet har 163 pæne og enkelt indrettede værelser, alle med badekar, egen balkon og plads til op til 3 personer. Det er muligt at booke sammenhængende værelser og dermed få plads til flere. Du vælger selv, om du vil have morgenmad eller halvpension på opholdet.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel NH Marbella

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel NH Marbella
Avenida Conde De Rudi,s/n
29600 Marbella, Spanien

 • Nærmeste strand: 700 m
 • Nærmeste by: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...