Om hotellet

marcus
Udvalgt af
marcus
fra Signatours

Hotel Puente Romano

Vil du bo luksuriøst og i rolige omgivelser på din næste solferie til Costa Del Sol, så skal du unde dig selv at tjekke ind på Puente Romano Beach Resort. Resortet ligger ca. 4 km fra Marbella by, men du behøver faktisk slet ikke at forlade stedet, for det både ligner og føles som en andalusisk landsby, og her er alt, hvad man behøver for at holde en afslappet luksusferie i lækre omgivelser.

Puente Romano Beach Resort har stemning af en andalusisk landsby med små, hvidmalede villaer i flere niveauer og en frodig have, som du kan slentre omkring i. Vil du dase ved poolen, er her hele tre at vælge imellem, og den ene er opvarmet, så du er garanteret bademulighed hele året rundt. Puente Romanos hjerte er det stemningsfyldte torv, hvor du kan dase i loungemøblerne eller spise på en af de fem restauranter, der omgiver torvet. Mens mørket sænker sig, sætter torvets club gang i stemningen med drinks og livemusik.

Vil du gerne bruge dagen på tennisbanen, er du også kommet til det rette sted. Puento Romano tennis club blev åbnet af Bjørn Borg i 1979, og siden har stjerner som Boris Becker og John McEnroe spillet her. Her er 10 baner, og du kan spille uanset niveau – nybegyndere kan endda få undervisning. Er du mere til golf, vandsport eller yoga, kan det også lade sig gøre på Puente Romano. Vil du hellere forkæles og lade helt op i luksuriøse omgivelser, kan du smutte en tur i spaen, som Six Senses har på resortet. Puente Romano Beach Resort har selvfølgelig også en strand bare få hundrede meter fra receptionen. Men med alle disse tilbud er det næsten en skam at forlade hotellet.

Godt at vide

Hotellet er meget familievenligt med børnepool, legeplads, børneklub i sommermånederne og sportsskole i skoleferierne.

Udbuddet af underholdning og aktiviteter varierer afhængig af sæson.

Adgang til spa og behandlinger bookes og betales på hotellet.

Læs mere om Hotel Puente Romano

Værelser

Hotellet har 258 lyse, luftige og indbydende værelser, suiter og villaer med plads til helt op til 10 personer. Alle typer værelser har badekar, kaffemaskine, tablet, fladskærmstv og egen balkon/terrasse. Nogle værelser har egen jacuzzi på terrassen, og nogle har eget køkken. Rejser du med børn, er der flere værelser at vælge imellem. Morgenmad er inkluderet i opholdet.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Puente Romano

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel Puente Romano
Bulevar Príncipe Alfonso Von Hohenlohe,s/n
29602 Marbella, Spanien

 • Afstand til centrum: 3,5 km
 • Nærmeste strand: 350 m
 • : 4 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...