Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Pineda Park Apartments

På Pineda Park kan du hygge dig i din lejlighed, læse en god bog på balkonen eller tilbringe dagen ved poolen, hvor der også er en afdeling til familiens børn. Der er kun en kort gåtur til stranden og centrum, og der er både vandland, forlystelsespark og golf i nærheden. Hotellet er af god standard og er velegnet både til voksne og børnefamilier.

Det populære lejlighedshotel Pineda Park ligger i et roligt område med lokal beboelse blot ca. 150 meter fra den dejlige sandstrand i La Pineda. Der er også kun en kort spadseretur til centrum og strandpromenaden, hvor du finder et godt udvalg af butikker og restauranter. Der er kun et par kilometer til vandlandet Aquopolis, forlystelsesparken Port Aventura og den nærmeste golfbane.

På Pineda Park kan du tage en dukkert i swimmingpoolen og slappe af i solen, mens dine børn hygger sig i miniklubben. I baren kan du bestille en forfriskende cocktail eller noget at spise, hvis du ikke foretrækker selv at lave mad i det veludstyrede køkken. Stedet tiltrækker mange stamgæster, og der er 24-timers reception, hvis du har brug for hjælp eller gode råd, ligesom der er wi-fi i de fælles områder. Der arrangeres forskellige aktiviteter og underholdning i højsæsonen. Opholdet inkluderer ingen måltider.

Godt at vide

På grund af det meget begrænsede antal lejligheder kan det forekomme, at bar/restaurant er lukket i lavsæsonen, men der er kun en kort spadseretur til centrum med et godt udvalg af restauranter og barer.

Læs mere om Pineda Park Apartments

Værelser

Hotellet har 62 pænt indrettede lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Lejlighederne har balkon, aircondition, satellit-TV, opholdsstue/køkken samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. De fleste lejligheder har to soveværelser og to badeværelser.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Pineda Park Apartments

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Pineda Park Apartments
Amadeu Vives,32
43481 La Pineda, Spanien

 • Nærmeste strand: 150 m
 • Afstand til centrum: 200 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...