Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Las Vegas Hotel

Et stenkast fra havet og den dejlige sandstrand ligger det populære Hotel Las Vegas. Det er et godt valg både for par og børnefamilier, og du er ikke langt fra byens mange attraktioner. Der er både aktiviteter og underholdning, og så kan du vælge ophold med enten halv- eller helpension. Der er flere pools, bl.a. til børn, og trænger du til sved på panden, kan du benytte stedets motionscenter. 

Hotel Las Vegas ligger i et af turistområderne i Salou kun ca. 100 m fra smukke sandstrand og strandpromenaden. Der er kun få minutters gang til bymidten, hvor du finder et hav af indkøbs- og underholdningsmuligheder, og samtidig er der et busstoppested lige foran hotellet (50 m). Hotellet har en dejlig have, hvor du også finder de to swimmingpools samt en separat børnepool. Familiens yngste kan hygge sig med de nye kammerater på legepladsen eller i hotellets børneklub, hvor der er flere aktiviteter. 

Hotellet har en døgnåben reception, der er en lobby, TV-stue, en hyggelig bar med terrasse, hvor du kan nyde en kølig forfriskning i dagens løb. Der er også mulighed for at få sved på panden i hotellets motionsrum, og der er et lille Spa- og wellnessområde med whirlpool og solarium. Der er underholdning for både små og store i højsæsonen, og ellers er der ikke langt til centrum med de mange tilbud. Du kan vælge mellem ophold med halv- eller helpension, og måltiderne serveres som buffet. 

 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet. Da du bor i en ferieby og der er aktiviteter og underholdning på hotellet, må du være forberedt på et vist støjniveau. Du kan vælge ophold med halv- eller helpension og måltiderne serveres som buffet. 

Læs mere om Las Vegas Hotel

Værelser

Hotellet har i alt 282 pænt indrettede værelser i flere kategorier. De er fordelt på 7 etager, og stort set alle har balkon og enkelte også terrasse. Værelserne har aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Nogle værelser har udsigt mod poolen og haven, mens andre har udsigt mod byen eller havet. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Las Vegas Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Las Vegas Hotel
C/ Alfonso V 7
43840 Salou, Spanien

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 100 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...