Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Dunas Maspalomas Resort

Dunas Maspalomas Resort ligger i et roligt område tæt på golfbanen, og godt en kilometer fra havet. Det er et dejligt sted for både par og familier, hvor du bor i bungalows eller suiter som ligger i en stor subtropisk have med palmer. Der er flere pools for både børn og voksne, samt et godt udbud af aktiviteter og underholdning. Du kan vælge et ophold All Inclusive, hvis ferien skal være ekstra bekvem. 

Tæt på golfbanen i Maspalomas ligger Dunas Maspalomas Resort, som er et godt ferieresort til både par og børnefamilier, som foretrækker at bo i et af de lidt mere fredelige områder på sydkysten. Du kan slappe af i solen på en solseng ved en af de to pools, som findes i området, og som opvarmes i de kølige perioder. For de mindste er der to børnepools, legeplads og miniklub. I dagens løb er der flere forskellige aktiviteter og underholdning for både børn og voksne, og der er professionelle shows to gange om ugen.

Der er gratis shuttlebus til stranden 4 gange om dagen og du har mulighed for at benytte et mindre fitnessområde og mod betaling er der også tennis samt wellness og massage. Om aftenen kan du besøge Discotheque Dunas Maspalomas, hvor der er underholdning og musik. Omfanget af aktiviteter og underholdning varierer med årstiderne. Hotellet har en poolbar, en café samt en buffet-restaurant, og du har mulighed for at vælge ophold med All Inclusive.

Godt at vide

Der arrangeres aktiviteter og underholdning flere gange om ugen, så du må være forberedt på, at støj kan forekomme. Enkelte dage om ugen foregår underholdningen på søsterhotellet Dunas Villas and Suites, som er nærmeste nabo. Der er en del franske gæster på stedet, så dele af aktiviteter og underholdning kan være på fransk. Hotellet forventer at du er omklædt til middagen, hvilket betyder lange bukser for mænd.

Læs mere om Dunas Maspalomas Resort

Værelser

Hotellet har 262 pænt indrettede bungalows og suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle har terrasse, satellit TV, værdiboks (mod tillæg), køkkenniche samt badeværelse med toilet, badekar eller bruser samt hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Dunas Maspalomas Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Mulighed for All Inclusive
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Dunas Maspalomas Resort
Av. Touroperador Air Marín,s/n
35100 Maspalomas, Spanien

 • Nærmeste strand: 1,3 km
 • Afstand til centrum: 1 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...