Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Hotel The Koala Garden

Hvis du gerne vil bo komfortabelt i grønne og rolige omgivelser på din næste All Inclusive-ferie på Gran Canaria, bør du overveje Hotel The Koala Garden. Her bor du i pæne værelser beliggende i forskellige lave bygninger mellem flere poolområder og grønne haver. Her er en afslappet og hyggelig atmosfære, og hotellet er oplagt til både voksne og børnefamilier. 

Hotel The Koala Garden er et godt valg til dig, der gerne vil slappe af og tilbringe tid på hotellet. Da opholdet er med All Inclusive, er måltider, snacks og udvalgte drikkevarer inkluderet i prisen hjemmefra, så her behøver du ikke at skulle ud og lede efter en ny restaurant hver aften. Hotellet ligger ca. 3,5 km fra stranden, så hvis ferien skal tilbringes på stranden eller ved Maspalomas' berømte ”dunas”, kan det være en god idé at have en lejebil. Hotellet arrangerer dog også shuttleservice til stranden et par gange om dagen. 

Hotel The Koala Garden har flere, mindre poolområder med swimmingpools og børnepools omkranset af græsplæner med solsenge og parasoller. Til de mindste er her legeplads og miniklub (her tales ikke dansk), og de voksne kan holde formen ved lige i det lille fitnessrum. Her er også bordtennis, dart, billard og bordtennis. Her har du gode rammer til en dejlig ferie i Maspalomas på Gran Canarias sydkyst. 

Godt at vide

Du må påregne, at visse faciliteter er mod ekstra betaling.

Hotellet er en del af et større kompleks og ligger på samme grund som søsterhotellet, Apartamentos The Koala Garden. Hotellet kan derfor virke noget større, end de 160 værelser antyder. 

All Inclusive konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program udleveres ved ankomst til hotellet.

Hotellet ligger tilbagetrukket fra både by og strand, og du må derfor påregne at skulle køre efter oplevelser uden for hotellet.  

Læs mere om Hotel The Koala Garden

Værelser

Her er 160 pænt indrettede værelser beliggende i forskellige, lave bygninger spredt rundt på hotellets store område. Alle værelser har balkon/terrasse og faciliteter som aircondition, deponeringsboks, TV, telefon, Wi-Fi, elkedel og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel The Koala Garden

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel The Koala Garden
C/ Geminis,2
35100 Campo Internacional De Maspalomas, Spanien

 • Nærmeste strand: 3,5 km
 • Afstand til centrum: 2,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...