Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Maspalomas Princess

Hvis du holder din næste ferie på Maspalomas Princess, kan du selv bestemme, om du selv vil sørge for forplejning under ferien og evt. udforske de lokale restauranter, eller om du vil bestille opholdet med pension, herunder All Inclusive, hvor alle måltider, snacks og udvalgte drikkevarer er inkluderet i prisen hjemmefra. Denne fleksibilitet gør hotellet populært til både voksne og børnefamilier. 

Maspalomas Princess er et stort, familievenligt hotel af god standard over middel, der ligger tilbagetrukket fra den fantastiske sandstrand i Maspalomas. Her er et stort poolområde med en kæmpe swimmingpool, børnepool og solterrasse. Omkring dele af poolområdet danner grønne træer og palmer svalende skygger, og poolområdet er uden tvivl hotellets ”hjerte”. Her kan både børn og voksne slappe af, hygge sig, svømme og lege. 

Hvis du rejser med børn, kan de glæde sig til at finde nye legekammerater i miniklubben (her tales ikke dansk), på legepladsen eller på ”Play-Hotel”, som er et miniature-hotel med reception, køkken, restaurant, værelser og minimarked, hvor børnene kan ”lege hotel”. Hvis du selv føler dig lidt for gammel til at lege hotel, kan du benytte hotellets fitnessrum, spille tennis, beachvolley, bordtennis, minigolf eller deltage i daglige aktiviteter som fx vandaerobics. Flere aftener om ugen arrangeres desuden underholdning eller livemusik. 

Godt at vide

Du må påregne, at visse faciliteter er mod ekstra betaling.

Hotellet deler fællesområder med søsterhotellet, Tabaiba Princess, der ligger på samme grund. Hotellet kan derfor virke endnu større, end de 450 værelser antyder. 

Hvis du bestiller opholdet med All Inclusive, fastlægges konceptet lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program udleveres ved ankomst til hotellet.

Hotellet ligger tilbagetrukket fra både by og strand, og du må derfor påregne at skulle køre efter oplevelser uden for hotellet.  

Læs mere om Maspalomas Princess

Værelser

Her er 450 pænt indrettede værelser og suiter i forskellige kategorier. Alle værelser har balkon/terrasse samt faciliteter som aircondition, TV, telefon, hårtørrer og poolhåndklæder. Prestigeværelser har terrasse/stor balkon med to solsenge. Superiorfamilieværelser er væsentligt større end almindelige familieværelser og består af to sammenhængende soveværelser og har to badeværelser. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Maspalomas Princess

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for All Inclusive
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Maspalomas Princess
Avda. Tour Operador Tui, Playa Del Inglés,s/n
35100 Maspalomas, Spanien

 • Nærmeste strand: 2 km
 • Afstand til centrum: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...