Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Seaside Palm Beach

Midt i en stor subtropisk have med høje palmer og kun et stenkast fra havet og den gyldne sandstrand ligger det dejlige hotel Seaside Palm Beach. Det er et designhotel i retrostil og arkitekten bag det hele hedder Alberto Pinto.  Der er kun 2 km til golfbanen og 4 kilometer til det berømte Aqualand Maspalomas, men der er naturligvis pools samt et godt udbud af aktiviteter og underholdning på selve hotellet. Du kan tilvælge ophold med morgenmad, halv- eller helpension. 

Hotel Seaside Palm Beach ligger et stenkast fra stranden og havet i en stor subtropisk have på Gran Canarias sydligste spids.  Det er et forholdsvis roligt område, og stedet er perfekt til både par og børnefamilier. Det 5-stjernede hotel har mange stamgæster, og med god grund, for her bliver du virkelig forkælet. Du kan nyde tilværelsen på en behagelig solseng ved en af hotellets pools i den skønne have. Rejser du med børn, er der miniklub for de mindste, legeplads, aktiviteter og underholdning samt børnepool med en lille rutchebane.

Du kan tage et slag tennis, brænde energi af i fitnessrummet eller lade dig forkæle i hotellets wellnesscenter med en skønhedsbehandling eller en gang massage. Der er naturligvis også aktiviteter og underholdning for de voksne, og så er der ikke langt til golfbanen og stranden. Får du lyst til at shoppe, er der også flere muligheder på selve hotellet. Du har mulighed for at tilkøbe ophold med alt fra morgenmad til helpension, hvis ikke du foretrækker at spise a la carte. Restauranterne på hotellet har dresscode, og til middagen forventes du at være omklædt, hvilket bl.a. betyder lange bukser til herrerne.

Godt at vide

Der arrangeres aktiviteter og underholdning flere gange om ugen, så du må være forberedt på, at støj kan forekomme. Hotellet forventer at du er omklædt til middagen, dvs. lange bukser for mænd.

Læs mere om Seaside Palm Beach

Værelser

Hotellet har 328 pænt indrettede værelser og suiter i forskellige størrelser, kategorier og farveholdninger. Alle værelser og suiter har balkon, aircondition (i de varmeste måneder), satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Seaside Palm Beach

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Seaside Palm Beach
Del Oasis,s/n
35100 Maspalomas, Spanien

 • Nærmeste strand: 150 m
 • Afstand til centrum: 5,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...