Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Tabaiba Princess

Hvis du rejser med hele familien og overvejer at holde ferie med All Inclusive, bør du overveje Tabaiba Princess i Maspalomas på Gran Canaria. Her bestemmer du selv, om du vil bo uden pension eller med All Inclusive. Hotellet ligger tilbagetrukket fra stranden og centrum, og her er gode og rummelige faciliteter for både børn og voksne. 

Tabaiba Princess er et stort, familievenligt hotel af god standard over middel. Her er et stort og indbydende poolområde med en kæmpe swimmingpool, børnepool og solterrasse med solsenge og parasoller, hvor der er god plads til både at slappe af, nyde solen, bade og lege. I haven omkring poolområdet er grønne træer og slanke palmer. Hvis du vælger opholdet med All Inclusive, er både måltider, snacks og udvalgte drikkevarer inkluderet i prisen hjemmefra.  

Hvis du gerne vil være aktiv på ferien, er her både fitnessrum, tennisbane, beachvolley, bordtennis, minigolf og forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Hotellets mindste gæster kan finde nye legekammerater i miniklubben (her tales ikke dansk), på legepladsen eller på ”Play-Hotel”, som er et miniature-hotel med reception, køkken, restaurant, værelser og minimarked, hvor børnene kan ”lege hotel”. Flere aftener om ugen arrangeres desuden underholdning eller livemusik. Jeg anbefaler Tabaiba Princess særligt til børnefamilier, men også voksne uden børn vil føle sig velkomne her. 

Godt at vide

Du må påregne, at visse faciliteter er mod ekstra betaling.

Hotellet deler fællesområder med søsterhotellet, Maspalomas Princess, der ligger på samme grund. Hotellet kan derfor virke endnu større, end de 434 værelser antyder. 

Hvis du bestiller opholdet med All Inclusive, fastlægges konceptet lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program udleveres ved ankomst til hotellet.

Hotellet ligger tilbagetrukket fra både by og strand, og du må derfor påregne at skulle køre efter oplevelser uden for hotellet.  

Læs mere om Tabaiba Princess

Værelser

Her er 434 pænt indrettede værelser og suiter i forskellige kategorier. Alle værelser har balkon/terrasse samt faciliteter som aircondition, TV, telefon, hårtørrer og poolhåndklæder. Prestigeværelser har terrasse/stor balkon med to solsenge. Superiorfamilieværelser er væsentligt større end almindelige familieværelser og består af to sammenhængende soveværelser og har to badeværelser. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Tabaiba Princess

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for All Inclusive
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Tabaiba Princess
Avda. Tour Operador Tui,s/n
35100 Maspalomas, Spanien

 • Nærmeste strand: 2 km
 • Afstand til centrum: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...