Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

H10 Playa Meloneras Palace

Det dejlige 5-stjernede hotel H10 Playa Meloneras Palace ligger tæt på havet i den stille bydel Maloneras på sydkysten. Her kan du med lethed tilbringe hele din ferie, for der er tænkt på alt, både hvis du rejser som familie eller som par. Spiller du golf, skal du bare krydse vejen, og du kan gå til en af de gode restauranter langs kysten på ca. 20 minutter. Her finder du alt hvad hjertet begærer, og du kan oven i købet bestille et ophold med All Inclusive, hvis ferien skal være ekstra bekvem.

Et stenkast fra havet i den rolige bydel Meloneras, ligger det 5-stjernede hotel H10 Playa Meloneras Palace. Hører du til dem, hvor kun det bedste er godt nok, er det det perfekte feriested, både for børn og voksne. For de mindste er der børnepool, legeplads, miniklub og mini-disco, og så bor I kun et stenkast fra stranden, så der er også mulighed for at bygge sandslotte. Rejser I som par venter der jer en ren livsnyderferie, hvor I kan lade jer forkæle på alle måder, og spiller I golf, er Meloneras golfklub, som er en af de bedste på Gran Canaria, nærmeste nabo. 

Hotellet er et sandt paradis for vandhunde med 2 voksenpools, en spektakulær infinitypool og jacuzzi, naturligvis med udsigt over Atlanterhavet. Du kan også lade dig forkæle i hotellets eksklusive Spa og wellnesscenter, og så er der et godt udvalg af sportsfaciliteter, aktiviteter og underholdning. Trænger du til en forfriskning i dagens løb, kan du vælge mellem poolbaren og lobbybaren og om aftenen kan du hygge dig i discobaren, hvor der er forskellige former for underholdning. Hotellet har hele tre gode restauranter, én ved poolen, en buffet restaurant og en eksklusiv a la carte restaurant. Du har mulighed for at bestille ophold med All Inclusive.

Godt at vide

Selv om stedet ligger i et roligt område, må du være forberedt på, at støj kan forekomme, da der er aktiviteter og underholdning på hotellet for både store og små i dagens løb. Den nærmeste strand er en blanding af sand og småsten. Hotellet forventer at du er omklædt til middagen, hvilket betyder lange bukser for mænd.

Læs mere om H10 Playa Meloneras Palace

Værelser

Hotellet har 373 smagfuldt indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle har balkon eller terrasse (på nær economy-værelser), aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks (mod tillæg), wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på H10 Playa Meloneras Palace

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

H10 Playa Meloneras Palace
Mar Caspio,5
35100 Meloneras, Spanien

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Nærmeste by: 1,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...