Om hotellet

MarieB
Besøgt af
MarieB
fra Signatours

Bungalows Cordial Biarritz

Hvis du lægger mere vægt på en god og hyggelig atmosfære end høj standard og mange faciliteter, kan Bungalows Cordial Biarritz være det rigtige valg for dig. Her bor du i ferielejligheder med tekøkken, der alle ligger i lave bungalows spredt rundt på hotellets grønne område. Hotellet er oplagt til både børnefamilier og voksne. 

Bungalows Cordial Biarritz er én af mine personlige favoritter i Playa del Ingles. Ikke pga. standarden, for lejlighederne er altså ikke imponerende. Men omgivelserne er dejlige. Her er en stor, grøn have med et hyggeligt poolområde med en stor swimmingpool, der snor sig rundt i haven med integreret børnepool. Her er også tennisbaner, et lille fitnessrum og minigolf samt en poolbar og restaurant. 

Opholdet er som udgangspunkt uden pension, men hvis du gerne vil have maden serveret under ferien, kan du bestille morgenmad, halvpension eller helpension hjemmefra. Hotellet har en central placering i Playa del Ingles, og du finder også et stort udvalg af internationale restauranter i gåafstand fra hotellet, fx i Yumbo Shoppingcenter ca. 300 m herfra. På Bungalows Cordial Biarritz kan du holde en afslappende ferie, uanset om du rejser med eller uden børn. 

Godt at vide

Du må påregne, at visse faciliteter er mod ekstra betaling, herunder deponeringsboks.

Læs mere om Bungalows Cordial Biarritz

Værelser

Her er 76 pænt indrettede ferielejligheder i bungalows i forskellige kategorier med et eller to soveværelser. Alle værelsestyper har møbleret terrasse og faciliteter som TV, deponeringsboks, hårtørrer samt kombineret opholdsrum (med sovesofa) og tekøkken med køleskab, kogeplader, mikroovn, elkedel, kaffemaskine og nødvendigt køkkenservice. Kun superiorbungalows har aircondition, men alle værelsestyper har loftsventilation i både soveværelser og opholdsrum.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Bungalows Cordial Biarritz

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Bungalows Cordial Biarritz
Av De Bonn,18
35100 Playa Del Ingles, Spanien

 • Nærmeste strand: 900 m
 • Afstand til centrum: 350 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...