Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Parque Tropical Hotel

I et roligt område lige ud til havet, ligger det hyggelige Hotel Parque Tropical i en skøn grøn – og tropisk – have. Der er ikke langt til det livlige centrum, og kun et par kilometer til de store shoppingcentre. Der er en dejlig pool, som opvarmes om vinteren, sportsfaciliteter, legeplads, aktviteter og underholdning.  Du har mulighed for at vælge ophold med halvpension.

Parque Tropical er et dejligt feriested for både voksne og børn, men tilbuddet til børn er dog begrænset i forhold til flere andre hoteller. Du bor i en stor parklignende tropisk have med et fantastisk udvalg af søer, vandfald, blomster og træer, ja det er lige før man kan føle sig hensat til en tropisk regnskov.  Der er ikke langt til det livlige centrum af Playa del Ingles, og der går bus til Las Palmas mange gange om dagen fra den nærliggende busparkering. Den lokale strand ligger et stenkast fra hotellet, der er kun en kort spadseretur til den store gyldne sandstrand i Playa del Ingles.

Der er en stor pool med en lille afdeling til børn, hvor du kan nyde ferien på en af de bekvemme solsenge med en forfriskning i hånden.  Trænger du til lidt motion er der sportsaktiviteter som tennis og minigolf. Der er også et stort skakspil i haven, og du kan forkæle dig selv med en gang massage. For de mindste er der en legeplads og der er aktiviteter og underholdning for både for børn og voksne afhængig af årstiden. Hotellet har en god restaurant med showcooking, og du har mulighed for at bestille ophold med morgenmad eller halvpension.

Godt at vide

Selv om stedet ligger i et roligt område, må du være forberedt på, at støj kan forekomme, da der er aktiviteter og underholdning for både store og små i dagens løb.

Læs mere om Parque Tropical Hotel

Værelser

Hotellet har 221 pænt indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier. Værelserne har satellit TV, værdiboks, minibar samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer og de fleste har balkon (ikke enkeltværelser og de billigste værelsestyper).

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Parque Tropical Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Parque Tropical Hotel
Avda. De Italia,1
35100 Playa Del Ingles, Spanien

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Nærmeste by: 1 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...