Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Playa del Sol

Hvis du rejser uden børn og foretrækker at holde ferie i lejlighed med tekøkken, hvor du har friheden til enten selv at tilberede lette retter eller til at udforske det lokale køkken på byens restauranter, så bør du overveje Playa del Sol. Dette lejlighedskompleks er kun for voksne og er af middel standard. Beliggenheden er meget central i Playa del Ingles, og her bor du til en rimelig pris.

Playa del Sol er et af vores mest centralt beliggende lejlighedshoteller i Playa del Ingles. Yumbo Shopping Center med de mange barer, restauranter og caféer ligger lige ved siden af hotellet, så hvis du gerne vil kombinere din ferie med byens natteliv, er beliggenheden perfekt. Her er et dejligt poolområde med swimmingpool, jacuzzi, solterrasse og poolbar, omgivet af en hyggelig have. På taget af hovedbygningen er desuden indrettet en tagterrasse for nudister. Playa del Ingles' langstrakte sandstrand ligger ca. 1,3 km herfra, og du kan spadsere herned igennem byen. 

Playa del Sol er i vinterhalvåret meget populært blandt danske og svenske gæster, og hotellet har også en velkendt danserestaurant, hvor også skandinaviske danseorkestre optræder i løbet af vinteren. Særligt i perioden november-marts vil du opleve, at de fleste gæster på hotellet er fra Skandinavien. Playa del Sol har en profil, der passer særligt til unge og yngre voksne, der gerne vil have en prisrimelig base til at kunne tage del i alle de mange sjove oplevelser, som Playa del Ingles byder på. 

Godt at vide

Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Du må påregne, at visse faciliteter er mod betaling, som fx TV, elkedel og deponeringsboks. 

Lejlighederne har tekøkken med det mest basale køkkenudstyr. Her kan du tilberede lette retter, men du kan ikke påregne egentlig madlavning. 

På taget af hovedbygningen findes en solterrasse for nudister.

Hotellets danserestaurant (drives eksternt) spiller høj musik indtil kl. 3 om natten i vintersæsonen fra oktober til april, hvilket medfører støj i alle lejligheder. Hotellet anbefales til dig, der alligevel har tænkt dig at deltage i nattelivet. 

Hotellet ligger ved siden af Yumbo Shopping Center, der huser en del af Playa del Ingles' mest livlige natteliv. Du må derfor påregne støj i denne forbindelse, også ud på de sene timer. 

Læs mere om Playa del Sol

Værelser

Her er 140 pænt indrettede ferielejligheder med balkon/terrasse og faciliteter som TV, hårtørrer og tekøkken med minikøleskab, kogeplader, mikroovn, brødrister, elkedel, kaffemaskine og nødvendigt køkkenservice. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Playa del Sol

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Playa del Sol
Tirajana,26
35100 Playa Del Ingles, Spanien

 • Nærmeste strand: 1,3 km
 • Afstand til centrum: 50 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...