Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Cala D'Or Apartments

På Puerto Ricos østlige skråning, ca. 1,2 km fra den dejlige sandstrand, ligger Cala D’Or Apartments. Lejlighedshotellet er af middel standard og tilbyder indkvartering i ferielejligheder med tekøkken, der giver dig frihed til selv at tilberede lette retter eller blot lave en kop kaffe, når det passer dig. Her har du en god feriebase til en rimelig pris, hvis du gerne vil holde din næste ferie i Puerto Rico på Gran Canaria. 

Cala D’Or Apartments bærer navnet fra en af de mest populære destinationer på Mallorca, men ligger altså i en af de mest populære feriebyer på Gran Canaria. Beliggenheden er god, og du kan gå til både indkøbsmuligheder, byens restauranter og stranden. Opholdet er uden pension, og med dit eget tekøkken kan du nemt tilberede din morgenmad i lejligheden. Til frokost og aftensmad vil jeg anbefale, at du udforsker byens mange internationale og lokale restauranter og caféer. 

Cala D’Or Apartments har ikke mange faciliteter, men her er et hyggeligt poolområde med en lille swimmingpool med børnesektion samt en solterrasse med et begrænset antal solsenge. Her er også en snackbar, hvor du kan nyde en bid mad eller noget koldt at drikke enten indendørs eller på terrassen ved poolen. Jeg anbefaler Cala D’Or Apartments til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo i ferielejligheder til en rimelig pris, og som ikke har brug for mange faciliteter. 

Godt at vide

Du må påregne, at visse faciliteter er mod ekstra betaling.

Hotellet ligger på skyggesiden af Puerto Rico, og her er således begrænset sol ved poolområdet i løbet af dagen. 

Læs mere om Cala D'Or Apartments

Værelser

Her er 78 pænt indrettede lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum (med sovesofaer til 3. og 4. person) og tekøkken med minikøleskab, mikroovn, brødrister, elkedel, kogeplader og basalt køkkenservice. Alle lejligheder har desuden balkon/terrasse, TV, telefon og deponeringsboks. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Cala D'Or Apartments

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Cala D'Or Apartments
Av. Gran Canaria,14
35130 Puerto Rico, Spanien

 • Nærmeste strand: 1,2 km
 • Afstand til centrum: 600 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...