Om hotellet

MarieB
Besøgt af
MarieB
fra Signatours

Maracaibo Aparthotel

Udsigten fra fællesområderne og nogle af lejlighederne på Maracaibo Aparthotel er svær at slå. Her kan du skue ud over Puerto Rico by, den lille sandstrand og lystbådehavnen. Du kan gå til både strand og centrum med de mange indkøbsmuligheder og restauranter, og det er denne beliggenhed, der gør Maracaibo Aparthotel så populært blandt både danske og europæiske besøgende, der rejser til Puerto Rico på ferie. 

Maracaibo Aparthotel er et godt valg for dig, der gerne vil bo centralt i Puerto Rico med den frihed, som indkvartering i ferielejligheder med tekøkken giver. Her kan du lave en kop kaffe, når det passer dig, eller selv tilberede morgenmaden eller andre lette retter, når sulten melder sig. Tiden er helt din egen, når du selv bestemmer, hvornår og hvad du vil spise, og hvis du vælger en lejlighed med havudsigt, kan du tilmed nyde den smukke udsigt fra balkonen imens. 

Poolområdet på Maracaibo er ikke stort, og her kan være rift om liggestolene. Men med Puerto Ricos fine sandstrand i gåafstand herfra, har du alligevel rig mulighed for nogle hyggelige badedage under din ferie på Gran Canaria. Hotellets restaurant frister med kanariske og internationale retter, og her arrangeres også jævnligt grillaftener. Jeg anbefaler Maracaibo Aparthotel til både voksne og børnefamilier, der ønsker at bo centralt til en rimelig pris, og som ikke forventer mange faciliteter. 

Godt at vide

Nogle faciliteter, som fx aircondition, WIFI og deponeringsboks, er mod ekstra betaling og afregnes direkte med hotellet. 

Standardværelser ligger på 1. og 2. sal, superiorværelser ligger på 3. og 4. sal, mens premiumværelser ligger på 5. og 6. sal.

Lejlighederne har tekøkken med det mest basale køkkenudstyr. Her kan du tilberede lette retter, men du kan ikke påregne egentlig madlavning. 

Hotellet ligger på en bakkeskråning, og vejen til og fra hotellet er stejl. Hotellet anbefales ikke til gangbesværede og klapvogne. 

Læs mere om Maracaibo Aparthotel

Værelser

Lejlighedshotellet har 100 pænt indrettede studios og lejligheder i forskellig størrelse og standard. Alle lejligheder har egen balkon og tekøkken med basalt køkkenudstyr. Du må påregne at skulle betale for faciliteter som fx aircondition, WIFI og deponeringsboks.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Maracaibo Aparthotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Maracaibo Aparthotel
Avenida De Mogan 13
35130 Puerto Rico, Spanien

 • Nærmeste strand: 400 m
 • Afstand til centrum: 800 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...