Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Revoli Playa Aparthotel

Lejlighedshotellet Revoli Playa ligger i bakkerne over de dejlige sandstrande i Puerto Rico, og fra flere af lejlighederne er der en fantastisk udsigt ud over bjergene og havet i det fjerne. Du kan vælge at gå til bådestranden og centrum, hvor der er et godt udvalg af restauranter, barer og natteliv, men du kan også benytte den offentlige transport i området. Du har mulighed for at bestille ophold med halvpension. 

Det dejlige lejlighedskompleks, Revoli Playa Aparthotel, er et godt valg både til familier og voksne, som ønsker at bo i forholdsvis rolige omgivelser på bjergsiden over havet, men alligevel have let adgang til byen med de mange tilbud. Der er heller ikke langt til de forskellige forlystelsesparker, og de større byer som Maspalomas ligger blot 20 km fra stedet. Der er i alt 181 lejligheder, og selv om du bor i et såkaldt lejlighedskompleks, har du alligevel samme services som på et hotel, og dette inkluderer bl.a. en døgnåben reception. 

Det er let at købe ind, hvis du selv har lyst til at kokkerere i det private køkken, for der er et mindre supermarked på stedet samt en butik med souvenirs og andre fornødenheder. Foretrækker du derimod at lade dig servicere, har du mulighed for at bestille et ophold med halvpension, så mere bekvemt kan det næsten ikke blive. Der er naturligvis også en bar, hvor du kan få en kølig forfriskning og lettere snacks, og det kan være godt at vide, hvis du har lyst til at tilbringe din ferie ved den dejlige saltvandspool, hvor der også er en afdeling til familiens yngste. Der er forskellige former for aktiviteter i dagens løb samt lettere underholdning. 

 

 

Godt at vide

Eventuel turistskat betales på stedet.

Selv om du bor i et forholdsvis roligt område, er der forskellige aktiviteter og underholdning på hotellet, så du skal være indstillet på et vist støjniveau. Du kan nok heller ikke undgå at høre de biler, som kører forbi i lokalområdet. 

Læs mere om Revoli Playa Aparthotel

Værelser

Der er i alt 181 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier, og stort set alle har balkon eller terrassse. De er pænt, men enkelt indrettet, og der er aircondition, satellit-TV (tillæg), værdiboks (tillæg), en køkkenniche, hvor du kan tilberede lettere måltider, samt badeværelse med bruser. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Revoli Playa Aparthotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Revoli Playa Aparthotel
Av. Mogan,13
35139 Puerto Rico, Spanien

 • Nærmeste strand: 700 m
 • Afstand til centrum: 500 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...