Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

A10 Solecito Apartments

Er du en af dem, der foretrækker at bo i et mindre lejlighedskompleks i relativt rolige omgivelser, og ønsker du alligevel at have let adgang til alle Alcudias mange attraktioner, så er Solecito Apartments et godt bud. Her bor du og din familie i udkanten af byen, men tæt på det store vandland. Du har mulighed for at køre til stranden og byens livlige centrum med det lille tog, som passerer flere gange i timen, eller du kan nyde tilværelsen ved den dejlige pool, hvor der også er børnepool og en lille legeplads.

Solecito Apartments er et hyggeligt mindre lejlighedskompleks, som primært henvender sig til familier. Hele komplekset blev gennemrenoveret i 2015-16. På stedet er der døgnåben reception, så du altid har hjælp i nærheden, og der er en bar samt et spisested, hvor du kan indtage alle dine måltider. Der er naturligvis også mulighed for at spise udendørs på terrassen, som vender mod poolen. Hvis du foretrækker selv at lave mad, er der indkøbsmuligheder i nærheden.

Lejlighederne ligger i lave bygninger omkring poolen, hvor der også er solsenge og parasoller. Der er en børnepool til familiens mindste samt en lille legeplads, og der er underholdning for både børn og voksne i sæsonen. Hvis du er en vandhund, er der kun få minutters gang til Alcudias store vandland, og hvis du har lyst til en tur på stranden, eller vil du ind i byens livlige centrum, har du mulighed for at køre med det lille tog, som passerer flere gange i timen. Der er også et busstop i nærheden, og ankommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder i området.

Godt at vide

Solecito Apartments ligger i udkanten af byen, og stranden og havnen ligger mellem en og to kilometer fra stedet. Du kan spise på stedet, men du skal ikke forvente en egentlig restaurant med et stort varieret menukort. Der er dog flere restauranter i lokalområdet. Selv om området hører til de mere fredelige, skal du være opmærksom på, at der er musik på de nærliggende barer til omkring midnat.

 

Læs mere om A10 Solecito Apartments

Værelser

Solecito Apartments har i alt 32 lejligheder i forskellige størrelser med balkon eller terrasse. Lejlighederne er pænt indrettet og ligger i lave 2-etagers bygninger omkring poolen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på A10 Solecito Apartments

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

A10 Solecito Apartments
Avenida Tucan,31
07400 Puerto De Alcudia, Spanien

 • Nærmeste strand: 1 km
 • Afstand til centrum: 1,8 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...