Om hotellet

MarieB
Besøgt af
MarieB
fra Signatours

Alcudia Garden Aparthotel

Da jeg boede på Alcudia Garden Aparthotel, overvejede jeg faktisk at slå mig ned ved poolområdet, og det siger ikke så lidt om hotellets poolområde, for jeg vælger normalt altid stranden frem for poolen. For pool-entusiaster er Alcudia Garden et rigtig dejligt sted at bo, når du rejser til Alcudia, hvad enten du rejser med eller uden børn. Her kan du glæde dig til en stor, indbydende swimmingpool i en dejlig have med slanke palmer, der kaster svalende skygger. 

Alcudia Garden Aparthotel er et familievenligt lejlighedshotel, hvor du kan bo i hotelværelser eller ferielejligheder. De største har plads til op til fire personer, så her kan du godt tage hele familien med. Du vælger selv, om du vil have en nem og bekvem ferie med All Inclusive, hvor måltider og udvalgte drikkevarer er betalt hjemmefra, eller om du vil bo uden pension og have friheden til selv at vælge, hvor og hvornår du skal spise.

I løbet af dagen og i aftentimerne arrangeres forskellige aktiviteter for både børn og voksne, og her er også en populær, international børneklub, hvor der er rig mulighed for at finde nye legekammerater på ferien i Alcudia. Hvis du gerne vil ud og spise eller bare slentre en tur og kigge på butikker, så bor du tæt på Alcudias livlige centrum og den charmerende havn. Alcudias fantastiske og børnevenlige sandstrand ligger desuden få minutters gang herfra. Den er fin og bred og strækker sig over 10 km. Alcudia Garden Aparthotel er et oplagt valg for dig, der gerne vil på en rigtig badeferie i Alcudia, næste gang du rejser til Mallorca.

Godt at vide

Her arrangeres mange aktiviteter for både børn og voksne om dagen og i aftentimerne. Aktiviteterne ledsages ofte af høj musik, og du må derfor være indstillet på en vis støj i den forbindelse. 

All Inclusive konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program med indhold og serveringstidspunkter udleveres ved ankomst til hotellet. 
 

Læs mere om Alcudia Garden Aparthotel

Værelser

Hotellet har 276 pæne men enkelt indrettede dobbeltværelser og ferielejligheder, der ligger i lave bygninger omkring poolområdet eller i anneksbygninger bagved. Alle værelser har balkon eller terrasse, og ferielejlighederne har eget tekøkken med kogeplader og mikroovn, hvor du selv kan lave en kop kaffe eller tilberede lette retter. 
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Alcudia Garden Aparthotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • Hotelbar
 • Indendørs swimmingpool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Alcudia Garden Aparthotel
De La Playa,1
07400 Puerto De Alcudia, Spanien

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Afstand til centrum: 400 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...