Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Astoria Playa Hotel

Hvis du vil bo på et godt og moderne hotel tæt på det moderne centrum og kun ca. 150 meter fra den dejlige hvide sandstrand, så er Hotel Astoria Playa et rigtig godt bud. Det er et hotel for voksne (min. 18 år) med en afslappet og hyggelig atmosfære.      

Hotel Astoria Playa er et godt voksenhotel, som ligger i en dejlig have på hele 4.000 m2. Her finder du bl.a. hotellets to swimmingpools, hvor der også er spa, solsenge og parasoller samt en snackbar. I højsæsonen kan du bl.a. deltage i forskellige vandaktiviteter, men hvis du foretrækker at bade i havet, er der kun ca. 150 meter til den dejlige brede sandstrand, som strækker sig over 10 km.

I sommersæsonen kan du bl.a. deltage i aerobic, og om aftenen er der underholdning med levende musik, cabaret og professionelle shows. I haven er der også minigolf, og så har du mulighed for at spille billard og bordtennis. Hører du til de aktive, kan du leje cykel, og hvis du medbringer egen cykel, er der mulighed for opbevaring i et særligt cykelrum. Spiller du golf, er der 5 km til nærmeste bane. Hotellet har en glimrende restaurant, og buffeten får meget ros, og så har de også et rigtig godt udvalg af gode vine. I nærområdet finder du også et rimeligt udvalg af butikker, og samtidig bor du tæt på Alcudias livlige centrum og den charmerende havn. Hotel Astoria Playa er et oplagt valg for dig, der gerne vil på en rigtig badeferie i Alcudia, næste gang du rejser til Mallorca.

 

 

 

 

Godt at vide

Der arrangeres flere aktiviteter i løbet af dagen og i aftentimerne. Aktiviteterne ledsages indimellem af musik, og du må derfor være indstillet på en vis støj i den forbindelse. Da hotellet ligger i centrum, må du også være forberedt på, at trafikstøj kan forekomme. Hotellet forventer, at du er pænt klædt på til middagen, hvilket vil sige lange bukser for mænd.

Læs mere om Astoria Playa Hotel

Værelser

Hotellet har 127 pænt og moderne indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier. De fleste værelser har balkon, og der er udsigt enten mod poolen eller mod byen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Astoria Playa Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Astoria Playa Hotel
Calle Astoria,s/n
07400 Puerto De Alcudia, Spanien

 • Nærmeste strand: 150 m
 • Afstand til centrum: 2,4 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...