Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Eix Alcudia Hotel

Kun 300 meter fra den dejlige sandstrand, lystbådehavnen og det livlige centrum ligger Eix Alcudia Hotel, som er et såkaldt voksenhotel, der kun accepterer gæster over 18 år. Der er pool, fitnessfaciliteter, en lille Spa, bar, restaurant, samt mulighed for at bestille ophold med halvpension. Om aftenen kan du lade dig underholde af levende musik, mens du nyder en kølig drink.

Eix Alcudia Hotel er et godt voksenhotel (+18), som ligger tæt på både byens livlige centrum, den dejlige lystbådehavn og så naturligvis den fantastiske hvide sandstrand, som strækker sig hele 10 km mod syd. Får du lyst til at besøge Alcudias hyggelige, historiske centrum, er der heller ikke langt, og turen kan gøres på gåben på omkring et kvarter. Hvis du hører til dem, der tager til Mallorca for at cykle, er der også mange spændende muligheder i lokalområdet, og foretrækker du at udforske øen i bil, er der gratis parkering lige ved hotellet.

Hotellet tilbyder to forskellige pools, hvis du foretrækker at nyde din ferie på en solseng med en kølig forfriskning eller en god bog i hånden. Du kan naturligvis også benytte dig af hotellets bar, hvis du trænger til en let snack. Har du lyst til motion, er der et lille fitnesscenter, og vil du forkæle dig selv, er der også en Spa med bl.a. sauna. Du har mulighed for at bestille ophold med halvpension, hvis ikke du foretrækker at spise på nogen af de mange restauranter nær hotellet. Hotellet tilbyder også underholdning flere aftener om ugen.

Godt at vide

Da der arrangeres aktiviteter og livemusik flere gange om ugen, må du være indstillet på, at støj kan forekomme. Da du bor i centrum, gælder det også støj fra lokalområdet.

Læs mere om Eix Alcudia Hotel

Værelser

Hotellet har 210 pænt og moderne indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier. Værelserne har balkon eller terrasse og der er udsigt enten mod poolen eller mod byen. Værelserne har aircondition (reguleret centralt), minikøleskab, værdiboks, satellit TV, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Eix Alcudia Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Eix Alcudia Hotel
Carrer de Teodoro Canet,43
07400 Puerto De Alcudia, Spanien

 • Nærmeste strand: 350 m
 • Afstand til centrum: 350 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...