Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Iberostar Ciudad Blanca

Hvis du hører til dem, der foretrækker at bo i ferielejlighed ud til den dejlige, hvide og meget børnevenlige sandstrand og ikke langt fra centrum og havnen i Alcudia, så er Iberostar Ciudad Blanca måske lige stedet for dig.  Du bor i en dejlig have med palmer, der er et godt stort poolområde og en børnepool i delvis skygge til familiens mindste. Der er masser af aktiviteter både for børn og voksne, og så kan du tilvælge All Inclusive, hvis du foretrækker at spise alle dine måltider på stedet.

Er du en rigtig vandhund, og foretrækker du at tilbringe det meste af din ferie enten på den dejlige hvide sandstrand eller på en solseng i den skønne have med palmer, to store swimmingpools samt en mindre børnepool, ja så er Iberostar Ciudad Blanca et godt valg, både for dig og din familie. Her bor du i lejligheder, som ligger i fem forskellige bygninger i den store have, og du kan selv vælge, om du selv vil lave mad, eller om du foretrækker et ophold med morgenmad, halvpension eller All Inclusive, så lettere bliver det ikke. Der er masser af aktiviteter både for familiens store og små medlemmer, og det meste af sommersæsonen er der hele tre børneklubber i forskellige aldersklasser samt legeplads og legerum, hvor dine børn kan få nye legekammerater.

I sommersæsonen kan du bl.a. deltage i aerobic, vandsport, bueskydning, riffelskydning, bordtennis m.m. Spiller du golf, er der blot 5 km til nærmeste golfbane, og tæt på hotellet er der også mulighed for at spille tennis og leje surfboards og kajakker. Trænger du til at blive forkælet, er der også mulighed for at bestille massage. Om aftenen er der underholdning både for børn og voksne med levende musik, cabaret og professionelle shows. Hotellet har tre forskellige restauranter at vælge imellem, flere med musik. Der er to barer og en beach club, og så er der også show cooking. Hovedmåltiderne serveres som buffet, og du kan vælge mellem lokale og internationale retter. I nærområdet finder du også et rimeligt udvalg af butikker og restauranter, og der er ikke langt til Alcudias livlige centrum og den charmerende havn. Iberostar Ciudad Blanca er et oplagt valg for dig, der gerne vil på en rigtig badeferie i Alcudia, næste gang du rejser til Mallorca.

Godt at vide

Der arrangeres flere aktiviteter i løbet af dagen og i aftentimerne. Aktiviteterne ledsages indimellem af musik, og du må derfor være indstillet på en vis støj i den forbindelse. Iberostar Ciudad Blanca besøges af både børnefamilier og par, og da mange vælger at spise deres måltider på stedet, kan der være et vist pres på restauranterne, hvor der også spilles musik, så hvis du rejser i højsæsonen, må du være indstillet på, at du nok ikke kan nyde dine måltider i fred og ro.

Læs mere om Iberostar Ciudad Blanca

Værelser

Hotellet har 307 studios og lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. De fleste lejligheder har balkon, og der er udsigt enten mod poolen, haven eller mod byen. Indretningen varierer meget, og selv om alle lejligheder bliver løbende vedligeholdt, er der stor forskel på standarden, og flere er af ældre dato.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Iberostar Ciudad Blanca

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Iberostar Ciudad Blanca
Juan Carlos I,43
07408 Bahia De Alcudia, Spanien

 • Nærmeste strand: 0 m
 • Afstand til centrum: 1,9 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...