Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

JS Sol de Alcudia

På Hotel JS Sol de Alcudia vågner du op i et moderne, smagfuldt indrettet og nyrenoveret (2016) værelse. Du kan nyde din morgenmad i den dejlige restaurant, hvor kokken fremtryller omeletter og pandekager på forespørgsel, og resten af dagen kan du tilbringe på en behagelig solseng på terrassen, i jacuzzien eller i den store dejlige pool. Der er en separat pool til familiens yngste samt en legeplads, og har I lyst til en tur på stranden, tager det ikke mange minutter.

Hotel JS Sol de Alcudia er et moderne og smagfuldt indrettet hotel, som ligger en kort gåtur fra den lange hvide sandstrand i Puerto de Alcudia. Hotellet er senest renoveret i 2016, og i den forbindelse er alle værelserne blevet opgraderet, De lever derfor klart op til nutidens krav om komfort. Hotellet er et godt valg både til par og børnefamilier, og familiens yngste kan hygge sig med de nye kammerater på legepladsen eller i børnepoolen, som er 55 cm dyb og en del af voksenpoolen.

De voksne har hele 3 forskellige, sammenhængende pools at vælge imellem og dertil en stor solterrasse med jacuzzi og liggestole. Foretrækker du en tur på Alcudias 10 km lange hvide sandstrand, tager det dig ikke mange minutter at gå derned, og byens livlige centrum ligger heller ikke langt fra hotellet. Faktisk ligger det nærmeste diskotek lige på den modsatte side af gaden, så bliver hotellets aftenunderholdning for stille, er der også råd for det. Du har mulighed for at bestille ophold med halvpension, hvor der bl.a. afholdes forskellige temaaftener, og har du lyst til at blive forkælet, er der mulighed for at bestille massage og andre behandlinger i det lille wellnesscenter. 


 

Godt at vide

Der arrangeres flere aktiviteter i løbet af dagen og i aftentimerne, så derfor må du være indstillet på, at støj kan forekomme, også fra lokalområdet. Hotellet forventer, at gæsterne er omklædt til middag, hvilket vil sige lange bukser til mænd, men også at man generelt er pænt klædt til de øvrige måltider.

Læs mere om JS Sol de Alcudia

Værelser

Hotellet har 219 pænt indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier, som alle er renoveret i 2016. Stort set alle værelser har balkon, og der er udsigt enten mod byen, poolen eller haven. Værelserne har aircondition (i perioden 15/6-15/9), satellit TV, værdiboks (mod tillæg), minibar, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på JS Sol de Alcudia

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

JS Sol de Alcudia
Via Venecia,3
07400 Puerto De Alcudia, Spanien

 • Nærmeste strand: 500 m
 • Afstand til centrum: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...