Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Siesta 1

I et roligt område af Alcudia tæt på naturen ligger det dejlige lejlighedskompleks Siesta 1, som især er velegnet til familier med mindre børn. Du kan nyde tilværelsen ved poolen, og familiens mindste kan hygge sig i børnepoolen, hvor der også er en lille rutsjebane. Hvis du ikke har lyst til selv at lave mad, kan du spise i stedets restaurant, og trænger du til lidt motion, er der både en tennisbane og en boldbane. Hvis du vil svømme i havet, er der blot ca. 1 km til den lange hvide sandstrand.

Hvis du foretrækker at bo i rolige omgivelser tæt på naturen, men alligevel ikke langt fra stranden og byens livlige centrum, så er Siera 1 måske stedet for dig. Her er du lidt på afstand af byens livlige centrum, men alligevel ikke længere væk, end at du kan gå til centrum på omkring en halv time, og vil du en tur til den dejlige lange og meget børnevenlige sandstrand, skal du beregne godt 10 minutter. Siera 1 er et lidt større sted med omkring 300 studios og lejligheder i 9 etager. Hvis der er en dag, du ikke har lyst til at lave mad, kan du vælge at spise i hotellets restaurant, eller prøve de nærliggende restauranter i lokalområdet. Ankommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder i området, og har du brug for at få vasket tøj, er der også mulighed for det.

Siesta 1 er et rigtig godt sted til familier med mindre børn, og her kan de være sikre på at finde nye kammerater. I sommersæsonen er der både miniklub og andre former for underholdning i løbet af dagen, men også om aftenen, og da flere af aktiviteterne ledsages af musik, er der ikke mere fredeligt end som så.
Den store pool ligger i en dejlig grøn have med palmer, og her kan du nyde tilværelsen på en solseng, mens du holder øje med familiens mindste, som med garanti vil hygge sig i den lille børnepool, hvor der bl.a. er en mindre rutsjebane, men også andre vandaktiviteter. Har du lyst til at spille tennis, bordtennis, billard eller en fodboldkamp med ungerne, er der også mulighed for det. 

Godt at vide

Siesta 1 ligger i udkanten af Alcudia, så der er en kort gåtur til stranden og en lidt længere tur til byens livlige centrum. Hvis der er teenagere i familien, kan området måske være lidt for fredeligt. Der er gratis wi-fi i receptionen og mod betaling i lejlighederne, men dækningen er ikke den bedste. Siesta 1 er et større sted, så selv om det ligger i rolige omgivelser, må du alligevel forvente et vist lydniveau, ligesom der kan være støj fra de nærliggende hoteller.

Læs mere om Siesta 1

Værelser

Hotellet har ca. 300 studios og lejligheder i flere størrelser og kategorier, og de har alle balkon, som kan vende mod poolen eller mod bjergene i området. Både studios og lejligheder er pænt, men enkelt indrettet, og de er fordelt på 9 etager. Flere studios kan forbindes med hinanden via en dør, hvis I er flere, der rejser sammen. Disse studios lejes dog også ud til enkeltfamilier. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Siesta 1

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Siesta 1
Avda. Pedro Mas Y Reus 23
07400 Puerto De Alcudia, Spanien

 • Nærmeste strand: 1 km
 • Afstand til centrum: 3 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...