Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Zafiro Tropic

Hvis du skal på familieferie og gerne vil have et godt udbud af aktiviteter for både børn og voksne, så er det 4-stjernede lejlighedshotel Zafiro Tropic, som ligger i centrum af Puerto de Alcudia, et godt bud. Her finder du alt, hvad hjertet begærer, også til familiens yngste, som kan boltre sig i de mange swimmingpools med rutsjebaner, sørøverskib og meget mere. Der er naturligvis også børneklubber for forskellige aldersklasser og underholdning for både voksne og børn. Du har mulighed for at vælge All Inclusive, men også at spise a la carte, hvis det er det, du foretrækker.

Lejlighedshotellet Zafiro Tropic er en helt lille by i sig selv med ikke mindre end 319 studios og lejligheder. Det er et sted som både familiens yngste, men også de fleste voksne vil elske, for her er der aktiviteter til alle. Til de voksne er der både wellness og Spa, og du kan også få en god gang massage, hvis du trænger til lidt forkælelse. Zafiro Tropic ligger midt i Puerto de Alcudia, blot 350 meter fra den fantastiske hvide og meget børnevenlige sandstrand og bare lidt længere fra centrum og lystbådehavnen, så du kan gå til det hele.

På Zafiro Tropic har du mulighed for at bestille et ophold med All Inclusive, for på den måde kan du holde en helt stressfri ferie sammen med din familie, men du kan også vælge et ophold uden inkluderede måltider, hvis det er, hvad du og din familie foretrækker. Børn er nu engang børn og har ofte andre behov end voksne, men det er der også tænkt på, så der er swimmingpools, som er forbeholdt voksne, mens der er andre pools, som suverænt er børnenes paradis, og hvor du bl.a. finder rutsjebaner, sørøverskib og meget andet. Børnene får også helt sikkert nye legekammerater, og de kan hygge sig med nogle af de mange aktiviteter, som tilbydes både i dag- og aftentimerne. Hotellet har flere forskellige restauranter, som serverer både a la carte og buffet, og så er der naturligvis også poolbar og café.

Godt at vide

Der arrangeres mange aktiviteter i løbet af dagen og i aftentimerne. Aktiviteterne ledsages indimellem af musik, og du må derfor være indstillet på en vis støj i den forbindelse. Da stedet besøges af mange børnefamilier, må du forvente, at der i nogle perioder vil være mere pres på restauranterne end i andre.

Læs mere om Zafiro Tropic

Værelser

Hotellet har 319 studios og lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. De fleste har have, balkon eller terrasse, og lejlighederne Royal Terrace har stor terrasse med privat jacuzzi. Indretningen er holdt i klassisk stil og naturens farver, hvilket giver en god atmosfære.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Zafiro Tropic

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • Hotelbar
 • Mulighed for All Inclusive

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Zafiro Tropic
Anselm Turmeda,1
07410 Puerto De Alcudia, Spanien

 • Nærmeste strand: 350 m
 • Afstand til centrum: 800 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...