Om Algaida

Algaida rejser
En typisk by på Mallorca med masser af traditionel charme. Algaida ferier tilbyder den ideelle ramme for en afslappet udflugt. Med smalle snoede gader og et centralt torv domineret af en sandstenskirke gør dette område til et stort sted at udforske - enten du har lyst til at opleve en af Algaida's store festivaler eller udforske byens rige historie.
Bortset fra dens naturskønne omgivelser og afslappet atmosfære er der nogle få ting, som kan holde dig beskæftiget under din ferie i Algaida. Byen har et marked hver fredag morgen, som sælger lokal kunsthåndværk og håndlavede smykker, så der er rig mulighed for at købe souvenirs til familie og venner. Festivaler afholdes hele året i Algaida, med Saint Honorat Fiesta den 16. januar, og der er sommerfestivaler de sidste to uger i juli. De har alle levende musik, vidtstrakte boder med fødevarer og en atmosfære uden lige - perfekt hvis man fordyber sig i Mallorca's rige og helt anderledes kultur.
Top attraktioner i Algaida
Medens Algaida ferier højst sandsynlig er mere rolig end de travle turistområder på Mallorca, så er der nogle få attraktioner,som er værd at besøge. Glasmuseet og fabrikken finder man lige uden for Algaida, og den er den ældste på Mallorca. Opført i 1719. Den er nu et betydningsfuldt historisk sted og bliver foretrukket af gæsterne på grund af dets store samling af  tema glasvarer, alle helliget til et motiv eller  et land. Få et glimt af glaspusteren medens han arbejder, før du går på opdagelse blandt de unikke genstande i butikken. 
Hvis du har behov for at bruge noget energi medens du nyder den betagende udsigt, så tag traveskoene på og går tværs over Algaida's bjergrige terræn. Med et landskab præget af bølgende bakker og egeskove, giver det en særlig grund til at gå en lang tur. Udforsk området mellem Son Gual og Xorrigo kløfterne - et udpeget naturreservat med betagende omgivelser man kan nyde.
Gå ikke glip af -
Algaida ligger blot en kort køretur fra den vibrerende hovedstad, Palma, hvor der findes mere end nok til at blive underholdt. Hvis man holder af steder til indkøb eller chancen for at prøve det skønne køkken på Mallorca, er der rig muligheder. Der er utallige excellente restauranter og store indkøbssteder i området, men det er  især kendt for stedets design varehuse. Passeig des Born er fyldt med en række af design butikker og elegante forretninger. Jaume III er stedet med Spaniens førende varehuskæder.
Hvis du hellere vil bruge dagen med aktiviteter, er der utallige attraktioner i hjertet af Palma. Golf Fantasia er en tropisk-tema mini golf bane blot en kort køretur fra Algaida, hvor der er masser af muligheder for at holde børnene beskæftiget. De vil også holde af Palma Akvarium med 55 bassiner og en farverig blanding af maritime ting, som man kan iagttage.
 

Hoteller