All Inclusive-Hoteller på Mallorca

All Inclusive-hoteller på Mallorca er ekstremt populære, især blandt børnefamilier, fordi de gør det let, godt og billigt for de voksne at tage hele familien med på ferie. Hos Signatours finder du et udvalg af de bedste hoteller med all inclusive på Mallorca med afgang fra København, Aalborg, Aarhus, Billund eller Hamburg.

Som ferieform er all inclusive ikke et nyt begreb. Det har sådan set fungeret i en eller anden form siden 1950’erne. Men indenfor de sidste 20 år er all inclusive-hoteller skudt op i meget høj hastighed, og det er ikke tilfældigt. Det er en relativt billig måde at spise godt, og det er nemt at indrette sin dag efter spisetiderne, da man som oftest er meget tæt på restauranten – enten ved poolen, stranden eller på værelset.

Nogle af de største all inclusive-hoteller på Mallorca har desuden særlige spisesteder, hvor man enten mod ekstra betaling, eller som en del af opholdet, kan spise á la carte en eller flere gange i løbet af ferien. Hos Signatours kan du bestille din ferie med fly og all inclusive helt og aldeles fleksibelt. Find en flyafgang med rutefly – også med lavprisfly som RyanAir og EasyJet – og rejs på miniferie i 4 dage, forlænget uge på 10 dage, eller måske en af de lange ferier i lavsæsonen. Du bestemmer selv, og det hele er sat sammen i en pakkerejse, så du også er sikret af Rejsegaranti. Sådan er Signatours.

Find dit Mallorca-hotel med all inclusive I byer som Alcudia, Cala D'Or, Cala Millor, Can Pastilla, Can Picafort, Palma Nova, Playa de Palma og Santa Ponsa ved at bruge søgemaskinen i toppen af siden.

Læs mere om alle hoteller på Mallorca som du finder i programmet hos Signatours rejser. Du kan også finde mere information om All Inclusive konceptet i vores hoteltema.

Det er din ferie - det eneste, vi blander os i, er udvalget af hoteller med all inclusive på Mallorca. Vi har gjort det nemmere for dig ved at udvælge de bedste hoteller, som alle har god anmeldelser med mindst 4 ud af 5 på TripAdvisor.

Pakkerejser med all inclusive

All inclusive eller 'alt inkluderet' på dansk er et koncept som er i stor vækst, og på Mallorca finder du flere hoteller hvor kvaliteten også er i top. Mallorca ligger ca. 2½ times flyvning fra Danmark og du kan flyve direkte til Mallorca fra flere danske lufthavne, bla. Kastrup, Billund og Aalborg lufthavn.

Indtast Mallorca som rejsemål i søgemaskinen, og den periode du ønsker at rejse og vælg all inclusive under tema. Det er vigtig at du sikrer dig at prisen på din rejse er inkl. all inclusive, da mange hoteller både på Mallorca og i resten af verden både tilbyder ophold med morgenmad og andre former på pension som f.eks. all inclusive.

Vælger du en all inclusive ferie ved du hvad din ferie koster, for du skal ikke bruge en krone på mad og drikke under dit ophold. Naturligvis indgår der morgenmad, frokost og middag på alle, men også snacks, kager, is og andre mellemmåltider er inkluderede i prisen. For mange er drikkevare en vigtig del af ferie, og køber du et ophold med all inclusive er drikkevare gratis 24 timer i døgnet. Vær opmærksom på at det ofte er lokale drikkevare og både med eller uden alkohol.

Mange hoteller på Mallorca har gode tilbud og sammen med de mange lavpris flyselskaber der flyver fra Danmark til Mallorca er den samlet pris på din pakkerejse meget rimelig. Du kan bla. flyve med SAS, Ryanair og Norweigan direkte til Mallorca.

Bestil en rejse til Mallorca som en samlet pakke

Rejsetama all inclusive Mallorca

Skal du vælge en charterrejse?

De første charterrejser fra Danmark med Spies Rejser og Tjæreborg Rejser gik til Mallorca og der findes næppe et dansk charter bureau i dag der ikke har rejser til Mallorca i programmet. Også hos charterselskaberne er konceptet med all inclusive en ferieform der øger år til år, også til Mallorca.

Læs mere om charterferie med eller uden all inclusive

Læs mere

Hoteller