Om hotellet

Amalie
Udvalgt af
Amalie
fra Signatours

Hotel Helios

Hotel Helios råder over hele 305 værelser og lejligheder, så det er stort, men heldigvis råder det også over en 3.000 m2 stor have med swimmingpool til både voksne og børn, terrasser med solsenge og en stor græsplæne med palmer og buske. Hotellet har desuden legeplads, minigolf, bordtennis og forskellige andre aktiviteter for børnene, så det er velegnet til familieferier. For dem, der er til sand mellem tæerne og en svømmetur i havet, er der kun et par minutters gang ned til den pæne strand og havet. 

Fra hotellets restaurant er der udsigt over haveanlægget, så du har et fint kig, som du kan nyde sammen med din morgenmad eller øvrige måltider, som du måtte vælge at få her. Den udendørs terrasse er det perfekte sted til en drink og en snack i løbet af dagen, hvis du da ikke gør brug af de mange spisesteder, caféer og barer af alle slags, der ligger inden for ganske kort afstand af hotellet. 
 
Det dejlige haveanlæg med swimmingpool til både store og små er det naturlige samlingssted. Her er terrasse med solsenge og parasoller, en dejlig stor græsplæne med palmer og buske, der giver mulighed for leg eller til at finde et stille hjørne, hvor du i fred og ro kan slappe af med en god bog eller din iPad. Der er underholdning til børnene (afhængig af sæsonen) både i løbet af dagen og tidlig aften, og mon ikke det er noget, både de små og deres forældre sætter pris på. 

Godt at vide

Hotellet ligger tæt ved lufthavnen, så lidt støj fra flytrafik må påregnes

Læs mere om Hotel Helios

Værelser

Hotel Helios har 305 værelser, der stort set alle er nyrenoverede og fremstår lyse og indbydende med et afdæmpet farvevalg og pænt parketgulv. Her kan du vælge mellem værelser til 1-3 personer på omkring 20 m2 med og uden udsigt til poolen, eller et familieværelse på ca. 28 m2 med plads til op til 4 personer. De fleste værelser har balkon eller terrasse.

Du kan også vælge en lejlighed med 1 separat soveværelse, køkken, spiseplads og opholdsafdeling med 2 sovesofaer. Lejlighederne er på 45 m2 og har plads til 4 personer.
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Helios

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel Helios
Carabela,7
07610 Can Pastilla, Spanien

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 1 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...