Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Zafiro Mallorca

Hvis du skal holde ferie med børnene på Mallorca, og du er på udkig efter et hotel af god, middel standard med et varieret udvalg af faciliteter for både børn og voksne, så skal du kigge nærmere på Zafiro Mallorca. Her er både børnepools og vandrutsjebaner, men også sportsfaciliteter og et afslappende spa-center for de voksne. Hvis det hele skal være ekstra nemt og bekvemt, kan du tilkøbe All Inclusive. 

Zafiro Mallorca er et populært, familievenligt hotel beliggende i gåafstand fra Can Picaforts hyggelige centrum og den dejlige sandstrand. Langs stranden ligger strandpromenaden med et udvalg af restauranter og butikker, og da tempoet i Can Picafort er roligere end i den livlige naboby, Alcudia, er destinationen populær blandt børnefamilier. Stranden er rimelig børnevenlig, men her kan godt være en del bølger. 

Indkvarteringen på Zafiro Mallorca sker i rummelige studios og ferielejligheder med tekøkken, hvor du selv har mulighed for at tilberede lette retter eller lave en kop kaffe, når det passer dig. Spørgsmålet er, hvor meget tid du kommer til at tilbringe i lejligheden, for ud over det indbydende poolområde med flere pools, børnepools og vandrutsjebaner (bl.a. et sørøverskib til de mindste), er her også underholdning og aktiviteter. Du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive, hvis du gerne vil holde en nem og bekvem ferie. Jeg ønsker dig en rigtig god familieferie!

Godt at vide

Hotellet arrangerer underholdning og aktiviteter for både børn og voksne i dag- og aftentimer, og du må derfor indstille dig på mulig støj i den forbindelse. 

Ved tilkøb af All Inclusive: Konceptet fastlægges lokalt på hotellet og kan ændres i løbet af sæsonen. Aktuelt program med indhold og serveringstidspunkter udleveres ved ankomst til hotellet. 

Hotellet tilbyder en international børneklub. Her tales ikke dansk, men oftest engelsk og spansk. 

Læs mere om Zafiro Mallorca

Værelser

Hotellet har 252 studios og lejligheder, der alle er indrettet i lyse farver og med balkon eller terrasse, og nogle af dem endda med et lille stykke have foran. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Zafiro Mallorca

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Indendørs swimmingpool
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Zafiro Mallorca
Avenida Santa Eulàlia,s/n
07458 Ca'n Picafort, Spanien

 • Nærmeste strand: 800 m
 • Afstand til centrum: 800 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...