Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Fergus Bermudas Hotel

Fergus Bermudas Hotel er et nyrenoveret hotel, som ligger i centrum af byen Palma Nuova. Der er kun en kort spadseretur til den dejlige sandstrand samt de hyggelige barer og restauranter i centrum. Hotellet tilbyder miniklub til familiens yngste, og der er legeplads og en børneafdeling i den store pool. Der er aktiviteter og underholdning både for små og store, og har du lyst til et spil tennis, er det også muligt. Du har mulighed for at bestille ophold med All Inclusive. 

På Fergus Bermudas Hotel bor du kun ca. 3 minutters gang fra den dejlige sandstrand, og samtidig bor du i centrum af den forholdsvis livlige by Palma Nuova. Vil du være kulturel, kan du tage en tur til hovedstaden Palma, som kun ligger ca. 14 km fra Palma Nuova, og skal der festes igennem, er der heller ikke langt til byen Magluf. Hotellet henvender sig både til par og børnefamilier, og hvis du foretrækker at have alt inkluderet hjemmefra, har du mulighed for at bestille ophold med All Inclusive.

Hotellet ligger i en grøn have, hvor du kan nyde tilværelsen i den store pool, hvor der også er en afdeling for familiens yngste. Der er miniklub med mange aktiviteter og en mindre legeplads, hvor dine børn kan få nye internationale kammerater. Der er mulighed for at få et spil tennis, og du kan også leje en cykel, hvis du vil på opdagelse i nærområdet. Der er forskellige former for underholdning om aftenen, og du kan naturligvis også bestille din yndlingsdrink i hotellets bar.

Godt at vide

Hotellet ligger i centrum af Palma Nova, hvor der er en del trafik, så afhængig af, hvor du bor på hotellet, skal du være indstillet på, at der kan være trafikstøj.

Læs mere om Fergus Bermudas Hotel

Værelser

Hotellet har 116 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Stort set alle værelser har egen balkon, og indretningen er pæn og holdt i minimalistisk stil.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Fergus Bermudas Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Mulighed for All Inclusive
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Fergus Bermudas Hotel
Carrer Pinzons,20
07181 Palmanova, Spanien

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 100 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...