Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

OLA Hotel Panama

De dejlige sandstrande i Palma Nova er populære blandt strandelskere, og med god grund. Hvis du vælger at bo på OLA Hotel Panama, er der kun 150 meter til stranden og det samme til byens centrum, så her kan du gå til det hele. Du kan bestille ophold med halvpension eller All Inclusive, og så er det et hotel med både børneklub og underholdning for hele familien. 

Hotel Panama som ligger 150 meter fra den dejlige sandstrand i Palma Nova blev bygget i 1974 og er løbende renoveret. Der er i alt 7 etager  og 366 værelser i forskellige kategorier. Hotellet har en døgnåben reception og en dejlig have, hvor du kan nyde tilværelsen på en af de mange solsenge ved den dejlige pool. Trænger du til en kølig forfriskning, er der også en bar og så har hotellet naturligvis en restaurant, hvor du kan nyde dagens måltider, og du har mulighed for at bestille ophold med halvpension eller All Inclusive, hvis det skal være ekstra bekvemt. Måltiderne serveres som buffet. 

Rejser du med børn, kan det være godt at vide, at de kan møde nye kammerater i hotellets børneklub, og der er underholdning og aktiviteter for både børn og voksne i dagens løb. Om aftenen er der også underholdning for de voksne, dækker den ikke dine behov, er der ikke langt til byens mange tilbud. Her finder du naturligvis også et godt udvalg af restauranter, og er du til shopping, er der også gode muligheder. 


 

Godt at vide

Der er børneklub på hotellet samt aktiviteter og underholdning for både børn og voksne, så du skal være forberedt på et vist støjniveau.  

Læs mere om OLA Hotel Panama

Værelser

Hotellet har i alt 192 pænt indrettede værelser i forskellige kategorier, og der er også mulighed for familieværelser. Alle værelser har aircondition (centralt styret), wi-fi, TV, badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer, samt værdiboks og minibar mod tillæg. Stort set alle værelser har også balkon eller terrasse. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på OLA Hotel Panama

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Mulighed for All Inclusive
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

OLA Hotel Panama
Carrer de Paris, 4
07181 Palmanova, Spanien

 • Nærmeste strand: 300 m
 • Afstand til centrum: 11 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...